Beti1986
Fanka BB :)
paula wiem, ze tena czas zapiep... przy dzieciach i, ze one tak szybko rosna
a A. zobaczysz nauczy sie szybciutko i bedziesz miala spokoj z pieluchami zanim mala sie urodzi
a moja szwagierka dzis wychodzi, na razie nie dzwonie do niej bo nie chce meczyc a wiem, ze ma problemy z kamrieniem i niech sie na tym skupi.
katoryba to trzymam kciuki za samotne szczepienie, ja na nastpene zabieram mame bo maz nie moze
a B. widze, ze sie rozbestwil ze spaniem
zuch chlopak, dal mamie w koncu troche odpoczac!!!
vii fajna ta foczka, my bedziemy musieli za jakis czas cos kupic bo mlody coraz wiekszy w tej wanience. a chlapanie dzidzi to cos cudownego
moja kol mieszka w usa i wyobraz sobie, ze tam tylko tak kapia dzieci, w wannie na jakims lezaczku albo... w zlewie obmywaja myjka
gala witamy, milo, ze mamy kolejna brzuchatke bo juz myslalam, ze po pauli to bedzie koniec z oczekiwaniem
ja polecam Sandeckiego. ma duzo pacjentek ale zawsze sluzy pomoca. nie raz bylam u niego w szpitalu jak trzeba bylo cos sprawdzic. a macie juz imie wybrane?
marzena oj jak ja pamietam moja ostatnia wizyte, brak szyjki, rozmiekczona i rozwarcie "tak, ze na upartego wejdzie palec". to byl piatek a w pon urodzilam!!! jeju alez sie ciesze, ze w koncu bedzie kolejny porod
a dzidzia ile wazy wg usg?
katoryba to trzymam kciuki za samotne szczepienie, ja na nastpene zabieram mame bo maz nie moze
vii fajna ta foczka, my bedziemy musieli za jakis czas cos kupic bo mlody coraz wiekszy w tej wanience. a chlapanie dzidzi to cos cudownego

gala witamy, milo, ze mamy kolejna brzuchatke bo juz myslalam, ze po pauli to bedzie koniec z oczekiwaniem
marzena oj jak ja pamietam moja ostatnia wizyte, brak szyjki, rozmiekczona i rozwarcie "tak, ze na upartego wejdzie palec". to byl piatek a w pon urodzilam!!! jeju alez sie ciesze, ze w koncu bedzie kolejny porod