Juhu,
gogoja - ja też marzyłam o takim wózku jak piszesz, ale muszę Cię zmartwić - taki nie istnieje! Ja kupiłam Coletto Matteo. Spałniał prawie wszystkie moje założenia i rozwiązania ma faktycznie pomysłowe, ale niestety jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Jakbym miała jeszcze raz wybierać to kupiłabym osobno gondolę (tylko tu też jest problem bo przeważnie są duże i ciężkie te wózki i nie składają się do małych rozmiarów) i spacerówkę później.
paula_zg - brawo do Adasia! zaraz będzie sam wszystko potrafił
Gala - witam na forum
Marzena - faktycznie Majcia drobniutka i dobrze - łatwiej urodzisz
zawalka - opatentuj tą gumkę na smoczek - zostaniesz milionerką
My po szczepieniu
Leciałam na nie z wywieszonym jęzorem, bo źle oszacowałam czas na dojście. Bolcio trochę płakał, chyba najgorsze szczepienie jak do tej pory. Ale dałam mu cycusia i już było ok
Następne szczepienie dopiero po roczku! I to darmowe (tak jak to dzisiejsze). Z oczkami pani dr nie widziała nic niepokojącego ale jak cos to możemy pójść do okulisty dziecięcego gdzieś na Jaskółczej? Wie ktoś coś o tym?
gogoja - ja też marzyłam o takim wózku jak piszesz, ale muszę Cię zmartwić - taki nie istnieje! Ja kupiłam Coletto Matteo. Spałniał prawie wszystkie moje założenia i rozwiązania ma faktycznie pomysłowe, ale niestety jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Jakbym miała jeszcze raz wybierać to kupiłabym osobno gondolę (tylko tu też jest problem bo przeważnie są duże i ciężkie te wózki i nie składają się do małych rozmiarów) i spacerówkę później.
paula_zg - brawo do Adasia! zaraz będzie sam wszystko potrafił
Gala - witam na forum
Marzena - faktycznie Majcia drobniutka i dobrze - łatwiej urodzisz
zawalka - opatentuj tą gumkę na smoczek - zostaniesz milionerką
My po szczepieniu
kazda z nas o takim wlasnie marzyla.