Hejo
I dzień zleciał szybciorem...Mieliśmy dzisiaj takie jazdy z J przez te urzędy, że ho hooo
Co chwilę czegoś brakowało:/ Dalej sprawa nie jest zamknięta...
Martini współczuję i podziwiam, ze z dwójką w takie dni jeszcze kumasz co się dzieje obok Ciebie...Na prawdę nie lada wyczyn! Życzę Aluni ogromnej kupki!!!
Żeby ból jej minął. A jakie bierzesz żelazo? Jest takie jedno co zapycha faktycznie, Sorbifer jest ok, brałam w ciązy i po porodzie. Mam jeszcze to mogę Ci dać
A z oczkami wiem, ze na pewno wysyłają wcześniaczków jak rodzice mają jakąś wadę wzroku.
Gogoja, Gala przez chwilę nie wiedziałam, któa jest która
No z wózeczkami trudny orzech, ja kolejny raz zakupiłabym osobno dużą gondolę, a potem spacerówkę. Do auta jakoś się mieściliśmy.
Beti wezmę garniaka na nasz wypad za miasto
Posiłków ma być 5, w tym 3 mleczne. Ja jak rozszerzałam i Filo nie zjadał całej porcji papki, to dawałam jeszcze cyca.
Madzioszka no chyba najlepiej tak będzie
Dzisiaj dałam Filowi idealnie zmiksowaną zupkę buraczkową, byłą trochę żadsza niż zwykle, zajadał się, aż mu sie uszy trzęsły! Pod koniec dosypałam drobniutko posiekane żółtko i wszytko wypluwał... Kurde już chyba powinien zacząć mielić jakieś grudki, co? Jaj to u Was było?
Martini współczuję i podziwiam, ze z dwójką w takie dni jeszcze kumasz co się dzieje obok Ciebie...Na prawdę nie lada wyczyn! Życzę Aluni ogromnej kupki!!!
Gogoja, Gala przez chwilę nie wiedziałam, któa jest która
Beti wezmę garniaka na nasz wypad za miasto
Madzioszka no chyba najlepiej tak będzie
Dzisiaj dałam Filowi idealnie zmiksowaną zupkę buraczkową, byłą trochę żadsza niż zwykle, zajadał się, aż mu sie uszy trzęsły! Pod koniec dosypałam drobniutko posiekane żółtko i wszytko wypluwał... Kurde już chyba powinien zacząć mielić jakieś grudki, co? Jaj to u Was było?
jest ładnie proporcjonalna