reklama

Mamy 2011

Hej
Witam się i ja :-) Kto chce odrobinę piasku znad naszego pięknego morza:-D

Naczytałam co tam u Was :-) Ale egoistycznie nie odpisze :-D Bo już zapomniałam produkcja szła weekendowo :-)
Pozdrawiam

reklama
Vii w ostatnich fotkach od Katoryby jak byłyśmy u Zawalki jest kilka takich ujęć, leżac na brzuszku rozkłada ręce w bok, klata do góry i leci...

Myszka za piasek to ja podziękuję:)

Emri chyba nie ma nic gorszego niż czytać i wkręcać sobie różne rzeczy, ja często też tak mam:/.
My właśnie wróciliśmy z rodzinnego spacerku,po drodze wstąpiliśmy też do Focusa na lody, w Smyku są wyprzedaże i kupiłam Hanutkowi dwie pary ślicznych rajstopek

Ja też podczytuję co się dzieje na forum :-) ale na odpisywanie zebrać się nie mogę :P

Stary Gdańsk zwiedzony, Westerplatte zaliczone, sopockie molo też :D Pogoda plażowa, ale my się chowamy w cieniu drzew. Jutro spotkanie z doktorem...
Piwko schłodzone już czeka, więc znikam ;-)

Przesyłamy słoneczne pozdrowienia!

PS. A może za rok wynajmiemy kilka domków w jednym ośrodku i będą dzieciaczkowe wakacje?:P

hejoo już powekendowo:)

dzieciaki chrapia, więc ja na forum hehe - ale cały weekend sami, więc padam na ryjek....a jeszcze pogoda taka se - że nie bardzo;/
Ale i lody zaliczone, i trzy place zabaw:)w tym nowy fajowy koło 18stki SP - Najbardziej się tam Bartuchowi podoba póki co.

Mysza - witajcie:):):) dzięki za piasek, mam nadzieję, że pozdrowiłaś Bałtyk od Nas:)
Izuniek - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:) fajnie,
że odpoczywacie i zwiedzacie - takie małe ładowanie akumulatorków też się przyda:)a z tym wynajęciem domków niezła myśl:)i dla dzieciaków i dla nas
Emri - spokojnie wypytaj się lekarza, ale jak na moje oko to wszystko jest OK!z napieciem mięśniowym to już na porodówce dają znać, że coś może być nie tak..więc naprawdę chyba alarmu nie ma..al zapytać się nic nie szkodzi - popatrzę jeszcze za bodziakami i bluzeczkami - te większe mam tu już u siebie, jak coś to póki Ala do tego dorośnie, to Filo spokojnie może pośmigać w tym:)

reszty nie pamiętam hehe ale pozdrowienia dla wszystkich:)zmykam przyłożyć głowe do poduchy!

hej laski, witam się po 4 dniach. Jejciu jak mi mega szybko te dni z Niedźwiedziem minęły. No ale pół godz temu pojechał do tego szczecina, więc nadrabiam co u was.

4 dni przerwy to zdecydowanie za dużo.

Zawałka - spoko jak by się coś wcześniej zaczęło to chyba wszystkie was ściągnę na porodówkę :P co do gotowania to ja z kolei baaaardzo lubię i boję się właśnie, że nie będę miała na to czasu. Obiecywałam sobie, że na urlopie pogotuję na zapas i chyba muszę w końcu zrealizować to postanowienie

Emri - ja to bym po prostu pomyślała, że Filo jest zdolny, a nie że coś z nim nie tak ;)

Paula - zazdroszcze wesela, mam nadzieję, że dobrze się bawiliście

Katoryba - no no no remoncik coraz bliżej końca :) panele to ponoć takie puzelki dla dorosłych ;)

Beti - gratulacje dla szwagierki no i super, że cyc w porządku ;) a co do tańczenia to ja tam cię rozumiem, sama mam potworną ochotę się wyszykować i wypuścić na miasto ;) mmmm aż się rozmarzyłam ;)

Nasz weekendzik ogólnie super. Czw spędziliśmy w domku, pt i sob byliśmy w niesulicach ze znajomymi, co prawda pogoda niebardzo ale i tak świetnie się bawiliśmy. No a wczoraj wieczorem przyjechała koleżanka Miśka więc dziś dzień na spacerkach i pokazywaniu zielonej spędziliśmy. Także weekend na odpoczynku, leniuchowaniu, spacerkach i czułościach. i muszę wam powiedzieć najśmieszniejszą rzecz jaką usłyszałam od mojego męża. Tak trochę panikował, że jak wyjedzie teraz to może się coś zacząć no i sobie skojarzył, że wszyscy mówią, że seks przyspiesza poród, więc... wymyślił, że będzie mi go reglamentował :P w sensie seks co dwa dni :P Normalnie myślałam, że nie da się czegoś takiego od faceta usłyszeć :) całe szczęście szybko udało mu się to wybić z głowy ;)

A w ogóle jak mi się miło zrobiło w sob - byliśmy na obiedzie ze znajomymi i ich rodzicami w restauracji i po obiedzie kelner przyniósł mi deser "na koszt firmy dla dzidzi w brzuszku" :) straaasznie fajnie :)

Dobra i tak za dużo popisałam. Do jutra

Juhu,
emri - przecie ja tylko powiedziałam, że foka to inaczej :/ nie peniaj, to przecież po prostu taka pozycja jedna z wielu zresztą. I po co czytasz durna? A Filo to lada moment zdemoluje Wam chałupę ;) pochowaj gdzieś te blaty, bo Ci sam zaraz kuchnię zmontuje ;P o której jutro planujesz spacer na wymianę?

paula_zg - jak tam po weselu?

Marzena - fajny ten gratis dla brzuszka. Ja nie dostałam nigdy takiego ;P
panele to faktycznie puzzle, ale nie tak łatwo je ułożyć. Dzisiaj układaliśmy u Bola i nie skończyliśmy. Kicha jak nie wiem. W ogóle wczoraj była jedna wielka kłótnia, mam już wszystkiego po dziurki w nosie. Każdy tylko cierpi z powodu tego remontu. Najchętniej bym stąd uciekła w siną dal...

witam i ja poweekendowo...

dopiero zjechaliśmy do domu... nie ma opcji nadrobienia co piszecie :/

Izuniek daj znać jak u lekarza... trzymam kciuki :)

Madzioszkaa
mam nadzieję, że jutro spacer jak zwykle ?? bo kurczę od środy mnie tu nie było i czuję jakby to była cała wieczność ;) muszę pogadać z kimś normalnym ;)

miłego wieczoru :)

reklama
Katoryba jutro musze po ten dowód...bo w piątek deszcz mnie zmył:/ Chyba, ze po południu:) I pisałam, że J chętny do pomocy, czemu nie daliście znać o tych panelach??????

Martini dzięki za bodziaki:) Chętnie wypożyczę!

Madzioszka a my może we wtorek się zmówimy, co? Ja po super nianię:) O ile aktualna:)

Marzena a tak sobie myślałam, ze jak Cię nie ma tu to wiesz, gdzie jesteś:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry