reklama

Mamy 2011

ja tylko na chwilkę-jesteśmy już po chrzcinach. Napiszę tylko tyle że wszystko się udało choć było strasznie gorąco. Jestem wykończona!!!!!!
Dobrej nocki

reklama
Najwyżej przyślą Tobie opiekę społeczną bo doniosą, że jakieś dziecko było obdzierane ze skóry:) Co ja poradzę, że to jest jej sposób na rozmowę. Jak sama widziałaś nie taka grzeczna jak się wydaje:)

Juhu,
Ależ pracowity weekend... Cały na budowie... końca nie widać i ciągle coś :(
Bolcio chyba niedługo zacznie raczkować, robi pozycję pieska i się buja przód - tył, zaczyna kolanami do przodu szorować i po jednym kroku się rozjeżdża albo leci na czoło albo na boczki :) śmiesznie to wygląda :)chyba ominie etap porządnego pełzania. A najchętniej t oby już chodził :)

Ale Wam fajnie po tym grillku. Mniam mniam :) ja w tym roku zjadłam tylko pół kiełbaski z grilla :/ Wpadłam na pewien pomysł spacerowo - wyjazdowy - więcej na grupie.

Marzenka - do raportu!

Madzioszka - co Becik wywinął, że tak się sąsiadów działkowych obawiasz?

Chyba jestem pierwsza, wstawać śpiochy!

Kiełbaska z grilla, mniam az mi ślinka pociekła:)
Moja dziewczyneczka spała od 22 do 7 rano, zjadła butle po czym znów zasnęła i śpi teraz razem z tatusiem:)
Co za pogoda niespacerowa dzisiaj:(
A jak tam Marzenka, dziś nie jest tak gorąco więc pogoda w sam raz na poród:)
Idę robić pranie

Miłego dnia

reklama
Hej ho!

Za szybko mijają weekendy... Zresztą tylko półtora dnia byliśmy we trójkę, no plus dziadkowie w niedzielę hihi Trochę sobie odpoczęła od całodziennego zajmowania się Szkrabem... W kwestii zdrówka: coś tak jeszcze raz po raz o poranku zafurkocze w nosku, ale nie da się tęgo wydostać gruszką, a Fridy nie kupiłam - choć byłam w aptece, ale na alarmie przy okienku stałam i się spieszyłam... A dziś mi się z domu nie chce wychodzić, a jakaś przesyłka na poczcie na mnie czeka :/
Opuszczenia imprezy grillowej żałuję, choć mój tata zrobił namiastkę tego z mikrofali hihi
Niech dobre myśli rozjaśnią ten szary dzień!!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry