• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy 2011

dzień dobry

Pogoda nam się skichała. spacer awaryjny czyli żaden.

Katoryba Becik wyciągał całość skali głosu od tonu niskiego po pisk z tym że tego piszczenia było najwięcej.

Jak tam nasze ciężaróweczki coś się pokluło już? nic się nie odzywają...

reklama
hej dziewczyny,

niestety was rozczaruje ;) ciągle dwupak :) Majki nie da się niczym wykurzyć, weekend mega aktywny pod każdym względem, dlatego też nie wchodziłam na bb. Dobrze, że weekend z Miśkiem szybko i miło mija więc się nie wkurzałam, że nic się nie dzieje. No ale dziś mija termin i o 18 idziemy do lekarza złożyć reklamacje :P

Pogoda beznadziejna a tu jeszcze parę wyjść zaplanowałam... :/

Może szczęśliwej lepiej idzie to rodzenie ;)

dzień dobry:)

widzę, że pogoda wszędzie do kitu:/
a ja wreszcie wyspana i ręce wypoczęte;) klimat Nadii zdecydowanie służy,zasypia po 21 i przesypia całą noc plus dwie drzemki godzinne w ciągu dnia(szkoda, że klimatu nie da się przenieść) :-)

ciężaróweczki meldować się:)

pozdrawiamy i miłego dnia życzymy

Bezproduktywny dzień...
L. marudzi, mało je, trudno jej się zasypia...

e:
Vii - ja oferuję książki Janusza L. Wiśniewskiego, jakieś zbiory opowiadań np. "Opowiadania letnie" "Wszystkie dni lata"...

Ostatnia edycja:
faktycznie dziwnie spokojnie ;) Masakryczna ta pogoda, zmarzłam, zmokłam i w ogóle fuj :/ Wróciłam, wysprzątałam łazienkę, zaraz biorę się za obiad a młoda dalej siedzi w najlepsze i bryka po brzuchu...eh

Zastanawiam się czy nie zarezerwować sobie biletów na harrego pottera na sob ;)

Ostatnia edycja:
A my dziś mamy pochrzcinowy najazd znajomych-co chwile ktoś, już mnie nogi bolą

Marzenka może jakbyś urodziła w kinie to mała miałaby darmowy karnet do kina przez całe życie:)

tylko w tesco się Anulce zdarzyło ;P
Juhu popołudniowe,
Mi dzień zleciał baaardzo szybko. Mam za sobą wizytę u lekarza, w focusie (chciałam tą piłeczkę kupić co vii kupiłaś dla Hani ale była ostatnia z pościeranymi paskami :/), zakupiłam 2 bluzki, potem do pracy na chwilę i na rozmowę z szefem... nie mam pytań co tam się dzieje... póki co zostaję z małym :) no i potem jeszcze netto. Bolcio dostanie (jak wróci ze spaceru z babcią) bardzo fajną piramidę z kolorowymi i dźwięczącymi elementami a na samej górze piszcząca piłeczka :) za jedyne 12,99.

Marzena - zapasy jedzeniowe porobiłaś? Coś postanowiliście w związku z wizyt teściów? Zarezerwuj :) a co!
vii - też pomyślałam o Wiśniewskim do poczytania. Mam "Samotność w sieci" jakbyś chciała. Wpadaj jak chcesz :) A z czego ugotowałaś Hani obiadki?
Anias - nad morzem też z pogodą kaszanka?

reklama
szczęśliwa się jeszcze nie meldowała, jak myślicie? czy to już?
marzenka Ty chyba marzysz o tym kinie? moim zdaniem marne szanse żebyś tam poszła w sob :) no ale zarezerwować możesz, najwyżej ktoś będzie miał farta bo dostanie Twoje miejsca :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry