reklama

Mamy 2011

dzień dobry

Pogoda nam się skichała. spacer awaryjny czyli żaden.

Katoryba Becik wyciągał całość skali głosu od tonu niskiego po pisk z tym że tego piszczenia było najwięcej.

Jak tam nasze ciężaróweczki coś się pokluło już? nic się nie odzywają...

reklama
hej dziewczyny,

niestety was rozczaruje ;) ciągle dwupak :) Majki nie da się niczym wykurzyć, weekend mega aktywny pod każdym względem, dlatego też nie wchodziłam na bb. Dobrze, że weekend z Miśkiem szybko i miło mija więc się nie wkurzałam, że nic się nie dzieje. No ale dziś mija termin i o 18 idziemy do lekarza złożyć reklamacje :P

Pogoda beznadziejna a tu jeszcze parę wyjść zaplanowałam... :/

Może szczęśliwej lepiej idzie to rodzenie ;)

dzień dobry:)

widzę, że pogoda wszędzie do kitu:/
a ja wreszcie wyspana i ręce wypoczęte;) klimat Nadii zdecydowanie służy,zasypia po 21 i przesypia całą noc plus dwie drzemki godzinne w ciągu dnia(szkoda, że klimatu nie da się przenieść) :-)

ciężaróweczki meldować się:)

pozdrawiamy i miłego dnia życzymy

Bezproduktywny dzień...
L. marudzi, mało je, trudno jej się zasypia...

e:
Vii - ja oferuję książki Janusza L. Wiśniewskiego, jakieś zbiory opowiadań np. "Opowiadania letnie" "Wszystkie dni lata"...

Ostatnia edycja:
faktycznie dziwnie spokojnie ;) Masakryczna ta pogoda, zmarzłam, zmokłam i w ogóle fuj :/ Wróciłam, wysprzątałam łazienkę, zaraz biorę się za obiad a młoda dalej siedzi w najlepsze i bryka po brzuchu...eh

Zastanawiam się czy nie zarezerwować sobie biletów na harrego pottera na sob ;)

Ostatnia edycja:
A my dziś mamy pochrzcinowy najazd znajomych-co chwile ktoś, już mnie nogi bolą

Marzenka może jakbyś urodziła w kinie to mała miałaby darmowy karnet do kina przez całe życie:)

tylko w tesco się Anulce zdarzyło ;P
Juhu popołudniowe,
Mi dzień zleciał baaardzo szybko. Mam za sobą wizytę u lekarza, w focusie (chciałam tą piłeczkę kupić co vii kupiłaś dla Hani ale była ostatnia z pościeranymi paskami :/), zakupiłam 2 bluzki, potem do pracy na chwilę i na rozmowę z szefem... nie mam pytań co tam się dzieje... póki co zostaję z małym :) no i potem jeszcze netto. Bolcio dostanie (jak wróci ze spaceru z babcią) bardzo fajną piramidę z kolorowymi i dźwięczącymi elementami a na samej górze piszcząca piłeczka :) za jedyne 12,99.

Marzena - zapasy jedzeniowe porobiłaś? Coś postanowiliście w związku z wizyt teściów? Zarezerwuj :) a co!
vii - też pomyślałam o Wiśniewskim do poczytania. Mam "Samotność w sieci" jakbyś chciała. Wpadaj jak chcesz :) A z czego ugotowałaś Hani obiadki?
Anias - nad morzem też z pogodą kaszanka?

reklama
szczęśliwa się jeszcze nie meldowała, jak myślicie? czy to już?
marzenka Ty chyba marzysz o tym kinie? moim zdaniem marne szanse żebyś tam poszła w sob :) no ale zarezerwować możesz, najwyżej ktoś będzie miał farta bo dostanie Twoje miejsca :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry