reklama

Mamy 2011

reklama
hej lasencje,

Anias - kurde jak ci zazdroszcze tego morza, mmmm bym się poopalała na plaży :)

Beti - herbatkę piję od 3 tyg po 2 dziennie :P co do spaceru to zależy o której :) tak ok 12-13 miałam się wybrać w górę w okolice eko, potem muszę być w domu bo mam gości

witam i ja:)

zgadzam się z Katoryba "samotność w sieci"-książka dużo dużo lepsza niż film

Beti-chrzciny wypadły bardzo dobrze, mała całą mszę była spokojna, grzecznie siedziała i rozglądała się, zaczęła się denerwować jak było już po wszytskim i robiliśmy zdjęcia. Impreza też w porządku-tylko strasznie gorąco było, ale jedzonko smakowało nawet babci męża która z reguły jest bardzo krytyczna i zwykle mówi co myśli(także chyba trochę u niej zapunktowałam boi stwierdziła ze bardzo dobra gospodyni ze mnie)
Anias ja też ci zazdroszczę morza!

Beti a gdzie można zamówić ten poradnik z bobovity?
miłego dnia

Ostatnia edycja:
Hej ho,

my dziś się bardzo wcześnie wyspacerowałyśmy, bo wyszłyśmy przed 9 :P Myślałam, że ok. 10 spotkam gdzieś Vii, bo miałam książkę w torbę, ale... figa z makiem :)
Dziecię mało głodne bywa przez ostatnie dni, 100ml to dla niej wyczyn, ale herbatki i wody wypija łącznie do 300ml na dobę!

Paula - mój tata zgubił obrączkę chyba ze 2 lata temu, a ostatnio przez przypadek ją znalazł - w szczelinie fotela, bo wpadło mu coś tam :P Diabełek ogonkiem Ci ja przykrył, a jak się już ogarniecie, znajdzie się sama ;-)
Anias - liczy się inne powietrze :-) Korzystajcie Dziewczyny!
Wera - wypełniałaś w szpitalu ankiety? Ja właśnie wczoraj odebrałam na poczcie kartonik od Bobovity/Bebiko :)

Ja tam się cieszę, że najpierw czytałam S@motność..., bo do fimu podchodziłam dwa razy i jakoś nie udało mi się w całości obejrzeć, nudziłam się. Vii - jak już przeczytasz Nasze forumowe babskie biblioteczki, spróbuj na koniec "Samotność" ;-) Byłabym ciekawa, czy Cię zainteresuje...

puk puk!!!
co tu taka cisza?
gdzie się wszyscy podziali??
nuda że hej, to ja już wolałam tą Waszą mega produkcję...

pochwalę się tylko że Dominika waży 5300!!!
i pożalę się jeszcze, że jutro mamy szczepienie :( i ja się już boję :(

e_v twoja dzidzia to juz kawal baby:) zycze powodzenia na szczepieniu!!!

wera ja wczesniej nie dostalam paczki z bobovity i terz jak zarejstrowalam sie na ich stronie to dopiero przyszla. nie wiem czemu izuniek dostala a ja nie:)

paula mam nadzieje, ze obraczka sie znajdzie. moj maz zgubil w zeszlym roku i niestety nie znalazl. w domu mial, pojechal autem do pracy, zaparkowal pod budynkiem i wszedl do srodka. a, ze pracuje w sklepie i miejscu gdzie duzo ludzi chodzi wiec pewnie ktos znalazl, nie przyznal sie i wzial:( szkoda. chcielismy kupic ale teraz zloto takie drogie, ze okolo 1000zl potrzeba:( ale twoja na pewno sie znajdzie. moj tata zgubil w sniegu na ogrodzie zima i na wiosne znalazl:)

Paula z pewnością po remoncie się znajdzie!
Beti, Izuniek wypełniałam ankiety ale nic nie przyszło:( może wysyłają do wybranych:)
Ale zaraz zarejestruje się na stronie to może przyślą

reklama
a i jeszcze zapomnialam napisac, ze w rossmanie sa herbatki hipp morelowa i owoce lesne z ziolami w promocji za 6,99. data waznosci do 2012.

wera do mnie paczka hipp przyszla jakos kolo 4 miesiaca wiec na pewno jeszcze dostaniesz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry