• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy 2011

Vii super, chyba też by nam się taka randka przydała....a jakie książki? Ja żadnej paczuszki nie dostałam ale "maluszek" też dziś przyszedł tylko jakoś dziwnie-bez żadnej kopert tylko na gazecie odręcznie napisany adres bez nazwiska

a gdzie to takie spagetti podają?:)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja dziś dostałam "Maluszka", bez nazwiska, nawet nazwa ulicy nie była napisana tylko pierwsze litery i nr :/ Dziwnie trochę... Chyba listonosze dostali ze szpitala listę mamusiek :P bo jak inaczej wyjaśnić...
To jeszcze paczka Hipp'a przyjdzie? Wszystkie dostałyście?
My dziś kupiliśmy matę dla Lenki :)

bry!

Vii widzę, że bella znów spadła na psy, jak u nich jadłam nie tak całkiem dawno to było ok. Że gdzie spacerujesz:>? Chyba żart co? :d

Ja dziś dostała paczkę z bobowity było jak zawsze awuzo w skrzynce trochę rozczarowana jestem bo czekam na inną paczkę.

jak wstanę dziewczynko jak wstanę to czemu nie:D Już sobie wyobraziłam jakeś je połamała....

aaa Martini kazała Was pozdrowić i zameldować że pojechała z dziećmi w siną dal i nie ma neta;p

vii jesli lubisz makarony i pizze to moge ci polecic swietne miejsce. z reszta w miare niedaleko was. restauracja "casa mia" prawie na przeciw gdzie mieszka emri. maja tylko kilka makaronow ale sa wysmienite!!! wiem co mowe bo sama uwielbiam pasty i niestety w zg nie ma innego miejsca gdzie sa dobre. ceny calkiem ok bo zaczynaja sie od 14zl a porcje sa spore. na pewno sie najesz:) pizza tez pyszna.

Dzień dobry!
Wstawać:D

Zapowiada się piękny dzień oby nie za gorący. Zostałam brutalnie obudzona przez piski B. Dobrze , że robi to po ciszy nocnej czyli 2 po 6 zaczyna:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry