reklama

Mamy 2011

Vii super, chyba też by nam się taka randka przydała....a jakie książki? Ja żadnej paczuszki nie dostałam ale "maluszek" też dziś przyszedł tylko jakoś dziwnie-bez żadnej kopert tylko na gazecie odręcznie napisany adres bez nazwiska

a gdzie to takie spagetti podają?:)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja dziś dostałam "Maluszka", bez nazwiska, nawet nazwa ulicy nie była napisana tylko pierwsze litery i nr :/ Dziwnie trochę... Chyba listonosze dostali ze szpitala listę mamusiek :P bo jak inaczej wyjaśnić...
To jeszcze paczka Hipp'a przyjdzie? Wszystkie dostałyście?
My dziś kupiliśmy matę dla Lenki :)

bry!

Vii widzę, że bella znów spadła na psy, jak u nich jadłam nie tak całkiem dawno to było ok. Że gdzie spacerujesz:>? Chyba żart co? :d

Ja dziś dostała paczkę z bobowity było jak zawsze awuzo w skrzynce trochę rozczarowana jestem bo czekam na inną paczkę.

jak wstanę dziewczynko jak wstanę to czemu nie:D Już sobie wyobraziłam jakeś je połamała....

aaa Martini kazała Was pozdrowić i zameldować że pojechała z dziećmi w siną dal i nie ma neta;p

vii jesli lubisz makarony i pizze to moge ci polecic swietne miejsce. z reszta w miare niedaleko was. restauracja "casa mia" prawie na przeciw gdzie mieszka emri. maja tylko kilka makaronow ale sa wysmienite!!! wiem co mowe bo sama uwielbiam pasty i niestety w zg nie ma innego miejsca gdzie sa dobre. ceny calkiem ok bo zaczynaja sie od 14zl a porcje sa spore. na pewno sie najesz:) pizza tez pyszna.

Dzień dobry!
Wstawać:D

Zapowiada się piękny dzień oby nie za gorący. Zostałam brutalnie obudzona przez piski B. Dobrze , że robi to po ciszy nocnej czyli 2 po 6 zaczyna:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry