Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juhu,
No tak - lista niezbędna Majcia :* Lilcia : * Jagódka :*
Zuza kordkowa roczkowe dorosłe :***** kordek - zaglądasz do nas jeszcze?)
U nas: mieliśmy dzisiaj mega wyczerpujący dzień. Basen. Obiad. Wyprawa do NS do parku krasnala z Filciem wybawili się chłopaki na całego najlepsza była wspólna "jazda" autem na monety no i przesypywanie piaseczku i kamyczków Także syn zaliczył w ciągu dnia ok 15min snu i padł jak zabity o 19
Przestaję gotować Bolowi zupy :| od ponad tyg walczę codziennie żeby mu tą zupkę jakoś wcisnąć. Może ma taki etap - za jakiś czas spróbuję znowu...
Wszystkim miesięczniakom - buziaczki gorące
Dla Zuzinki - sto lat i wszystkiego naj naj !!!! kolejny roczniak
Katoryba, Emri - to się laski wybyczyłyściesuper, że pojechaliście na krasnale - ja się wybieram i wybieram z dziatwą i się wybrać nie możemy!a gdzie to dokładnie jest???tak piękna pogoda więc tylko korzystać my to dziś mega spacerowo i nawet po gałce lodów zaliczyliśmy na obiadek do domku i mała drzemka popołudniowa - mieliśmy jeszcze wyjść...ale coś się ciemno zrobiło no i zaraz padało...ale mam nadzieję, ze to przejściowebo przy tak słonecznej pogodzie mam o wiele lepszy humorekdzieciaki po wczorajszych spacerkach spały dziś do prawie 8smej!!!!!! szok Alcia spała prawie 13godzin i dzisiaj też popadały jak muchyNIECH ŻYJE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!
Katoryba - co do zup - taki etap na bank, - dorośleje Ci chłopakMoje chłopisko też miał takie etapy - po przerwie wcinał zupy aż uszy się trzesły - czasem i teraz ma etapy na "tylko zupkę" lub "tylko ziemniaczki" będzie dobrze
Siw@ - i Wam dobrej nocki