reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

szczesliwa wiadomość na pw:)

Byłam dziś w tej charlotta cafe-urocza jest ta sala dla dzieci, tylko powinna być wyposażona w taka barierkę zabezpieczającą by dzieci z niej nie uciekały bo jak Hani znudziła się zabawa to wciąż uciekała a jak głupia ją goniłam:)

Vii to masz szanse na rozrywkowego Sylwestra na porodówce!

reklama
vii - michałek super :) a jakie Ci podkradli imię? ja chciałam kiedyś Majkę, ale w rodzinie mnie wyprzedzili ;)

szczęśliwa ja z początku też musiałam ciąglę przypominać nogi pierwsze ;) no ale teraz już nie ma problemu. gorzej że teraz się taka roztrzepana zrobiła że chce biegać po kanapie :/ też się swoje nagadam, że nie można.

na jutro szykuję zaległy roczek dla dziadków. oryginalnie grilla w ogrodzie ;)) a mam ostatnio takiego lenia, że nic mi się nie chce. siedziałabym z dzieckiem na dworze całe dnie, a nie w kuchni :/

miałam jeszcze o foteliku napisać. czad normalnie :) mi się podoba bardzo, co prawda jazda próbna była krótka, pół h, bo burza nas pogoniła (w zielonej też była?). mamy hamaxa one wszystgkie takie same są chyba. mamy tylko z pompowaną wyściółką fajny bajer, dziecko ma miękko ;) no ale nie mamy odchylanego siedzenia a tu słyszałam dwie oopinie - nie warto bo to raptem 12stopini i nie wiele daje, a druga że warto bo dziecko często zasypia i wtedy mu główka nie leci do przodu a tym samym kaskiem nie otłukuje pleców rodzica. no ale to opinie ludzi więc nie wiem.

no to wracam do obowiązków :/

e:
i jeszcze zapomniałam- buziolki miesięczne dla Betki :*:*

Ostatnia edycja:
ej ja tez nie mam:( ale cos trzeba bedzie kupic!

sluchajcie laski wiem, ze byl juz temat rowerkow dla dzieci ale moze wiecej z was by sie wypowiedzialo? bo ja bym coz mlodemu kupila tylko szczerze te plastikowe jakos do mnie srednio przemawiaja, za pstrokate. cos bardziej stonowanego bym chciala;)

jeju vii co za historia z tym autem:) trzeba uwazac, mi sie tak w aucie nie zdazylo ale pamietam jak kiedys na zejeciach sie zglosilam zeby cos powiedziec i w polowei zapomnialam o co mi chodzi i co mam mowic:) a z meczem coz:/ zaczal sie pieknie ale niestety nieskutecznie, szkoda bo tak bardzo chcialam moc sie cieszyc!

Witam witam :)

Nie wiem co komu już odpisać więc :

Vii życzę Michałka śliczne imię :p

Gabina - ja na początek polecam jeżdziko - pchacz z fisher price :) my mamy i super się sprawdza

Mój czas się kończy więc lece dalej do obowiązków bo nie wiem w co ręce włożyć... Pa miłego popołudnia :)

beti ja z rowerkiem nie pomogę bo my w spadku dostaliśmy taki jak za naszych czasów się miało ;) trójkołowy zwykły metalowy z plastikowym siodełkiem ;)) taki vintage :D no i sprawdza się póki co, jedno kółko w koło domu i lecimy dalej ;)))

a dziś dostała taki biegowy, ale to jeszcze nie na teraz bo nawet nóżkami nie sięga do ziemi mimo, że malutki jest.

a apropos sięgania do ziemi to po ostatnim szczepieniu nie podałam wymiarów: 11.800 kg i 80 cm, także utrzymujemy 97 centyle ;) no cóż kręgosłup mój nie odpocznie chyba jednak. Anias mam prośbę - spójrz na wymiary Nadusi z około roczku, pamiętasz ile miała?

vii ja w ciąży pamiętam że przez pierwsze 2 miesiące tylko jeździłam autem, potem wolałam nie, bo właśnie jakieś takie dziwne akcje miałam. zero koncentracji. porażka, strasznie dziwne uczucie :/

dziś buziolek dla Majci marzenkowej :* ostatni przed roczkowy :**

dobryyyyy:))

viii uważaj na siebie

ja nie miałam wyjścia całą ciążę i do teraz musze jeżdzić sama - niestety - jedno co mi się zdarzyło to wjechałam w tył L-ce koło mojego domu byłam w 8 miesiącu :))

ale tak mi sie udało że szkód mu nie zrobiłam bo hamowanie było oooostre;)

byłyście w Drzonkowie??? ja byłam z dziećmi i przyjechałam zmęczonaaaa :)) ale było fajnie

reklama
ja bylam w Drzonkowie wczoraj i dzis sama z kolezanka:)

sallis a Domi nie spada z tego rowerka? bo jak ja posadzilam mojego na takim bez pasow to nie byl zbyt stabilny jeszcze:) i to ty musisz ten rower pachac czy jak? a co do rowerka to dokladnie wiem o co ci chodzi bo sama mialam taki jak bylam mala hahaha

mamusianoesi a ty co taka zapracowana dzis?

Do góry