reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Vii mnie też jakoś tak ostatnio naszło jak patrze na te mamusie co chodzą z maluszkami w gondolach, że też bym chciała no ale niestety jeszcze nie teraz może kiedyś znów hihih ;) a jaki macie wózek dla groszka?

reklama
Witajcie:)

jakoś tak mi ciężko było sie zebrać...
u nas po staremu. mała coraz częściej chce być prowadzana za rączki i drepta tymi nóżkami w tą i spowrotem. tylko jak kota zobaczy to na kolana bo tak szybciej;)

MamusiaNoesi ,vii szkoda tylko, zę te nasze dzieci tak szybko z gondoli wychodzą.. ja też lubiałam gondolę:)

outstanding dobrze, ze to tylko trzydniówka.

katoryba udanego wyjazdu:)

Madzioszkaa zdrówka!!

karolq współczuję problemów skórnych . mam nadzieję, ze objawy szybko ustąpią i to jakiś chwilowy problem tylko.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Hej ho,

zleciał weekend... Wróciła rzeczywistość..

Katoryba - wielu chwil wytchnienia na wyjeździe! ;) Temat rolet załatwiony czysto spontanicznie, lekko z przymusu, bo sznurki od żaluzji się przetarły i nie można było ich już ruszać, bo groziło katastrofą :p
Madzioszka MamusiaNoesi - rolety wyglądają łaaadnie, nareszcie jest jaśniej i czyściej w pokoju hehe kolor lekko żółtawy, przytulnie teraz mamy :D
Madzioszka - niech już Ci wróci normalny głos ;)
Karolq - to Zuzia miała raj :) zdrówka dla Ciebie!

Jeśli kogoś pominęłam - przepraszam!

Od piątku Lena znów przechodzi bunt obiadowy, szybko się wkurza, krzyczy, ryczy, bije (tylko tatę...). Obstawiam ząb, wyczuwam kolejną czwórkę... Ale w zamian lepiej śpi, dziś spała do 7:10 (z tradycyjną przerwą po 5tej) i nie jadła :D a jeśli już głód ją obudzi to jest to między 4 a 5, czyli wczesny ranek ;)

Jakie pomysły obiadowe na ten tydzień?:>

No i bylam u lekarza i tak jak myslalam liszaj zakazny zuzia na twarzy juz ma 2 chrostki ja dostalam antybiotek i czekam az swedzenie wkoncu minie bo nie wytrzymam;P

Izuniek my kapusniak na 2 dni i dalej niewiem;P

hej

szcześliwa dzięki za odpowiedź w sprawie fotelika

izuniek to ci Lenka rozrabiaka ;p

karolaq współczuje problemów skórnych ;/ a gdzie byłaś u deramatologa bo ja też muszę się wybrać ?

katoryba widzę odpoczynek pracowity ;) podziwiam za pakowanie i upchniecie w auto rzeczy waszych Bolcia wózka pewnie i maszyny ;)

marzenka dzięki za eska wczorajszego nie miałam kaski na koncie co by odpisać ;)

A my anginą rozłożeni oboje ;/ i jeszcze w wekeend w sezonie urlopowym ;/ biedny B. przez weekend prawie wcale nie spał, nie jadł ;/ a ja z nim teraz jest lepiej bo zaczyna działać antybiotyk ale bidaczysko słabiutkie na maksa jest ;/
Pozdrawiamy

Hej ;)

Gogoja dużo zdrówka ;***!
Vii znam wózek Roan marita bardzo dobrze kuzynka taki ma dla córki tylko granatowy z ialą skórą spacerówka sama granatowa, też bardzo zadowolona z niego jest tylko cięzki trochę, my mieliśmy Coneo toledo 3w1 ale korzystałam tylko z gondoli 5 miesięcy i sprzedałam bo kupiłam sobię lżejszy wózek maxi cosi loola i jestem też mega zadowolona z niego!

Noemi dzisiaj od rana co chwila stawia swoje pierwsze kroczki to przejdzie 3 to 5 i na dupke leci ale taka z niej dumna jestem ;)

Załączniki

• conec.jpg
    conec.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Vii a nie lepiej pojeździć jeszcze gondolką roana z goszkiem i potem zakupić sobie jakąś fajną mniejsza spacerówkę ? a teraz dla Hanii coś małego lekkiego i niedrogiego bo z tego co mi się wydaje to już chyba dużo ją nie wozicie co?

A tu daję nasz plan obiadowy na ten tydzień dla jeszcze niezdecydowanych mamusiek ;)
Poniedziałek ziemniaczki duszone do tego szpinak z tartym serem żółtym i gotowane jajeczko pokrojone w kostkę i rzucone na szpinak ;)
Wtorek ziemniaki i piersi z kurczaka pokrojone w kosteczkę z żółtą fasolką szparagową w sosie curry.
Środa placki ziemniaczane mocno doprawione czosnkiem, cebulą i majerankiem ze śmietaną.
Czwartek zupa kalafiorowa z lanymi kluskami.
Piątek ​racuchy z jabłkami ;)

Do góry