reklama

Mamy 2011

reklama
dziewczyny a takie dziwne hmmm uczucie w brzuchu jak na okres, ale mniej bolesne to skurcze ?? czuje też takie dziwne kłucie pod brzuchem z lewej strony... nie jakieś bolesne, ale dziwne...

zobaczycie, że ja sobie wkręcę ten poród ;) jak to moja mama się śmieje ja nawet prostatę dostanę jak dobrze o niej posłucham ;) nie no, ale tak poważnie czuje jakiś niepokój w brzuchu... coś właśnie jak przed okresem...

Vii no niby pierwsze skurcze czuć właśnie tak jak na okres...kto wie może i to już??? Ja takie czuję gdzieś od tygodnia, ale to chyba na zasadzie Twojej "prostaty";)))

vii-jak się czujesz?

ciąża donoszona jest książkowo w 37 tygodniu a w szpitalu by coś zaczęto przy Tobie robić musi być 38+(), jeśli jest poniżej to dostajesz relanium:) i czekasz;)
Emri- mała gra wszystkim na nosach:) jak było za wcześnie to się pchała a teraz coś się zaczyna i mija i znowu i tak w kółko. Mam naprawdę już dość. Jutro muszę załatwić jeszcze dwie sprawy /wyleciały mi z głowy przez te krążenia między domem a szpitalem/ i zaczynam próbowac sposobów przyspieszających:-)
Chyba, że będzie jak z Bartoszem-urodził się w 42 tygodniu:)

Ostatnia edycja:
uwaga uwaga wreszcie spakowałam torbę :) ledwo się dopięła :) a rzeczy dla małej przyniesie G. jak już ją z siebie wycisnę, bo nie było szans spakować się w jedną torbę... i najwyżej będzie donosił co trzeba, bo spakowałam tylko to co potrzebne będzie na JUŻ przy porodzie... no oby teraz się już wszystko zaczęło dziać :)

anias:) ponoć chłopcy często są przenoszeni, a dziewczynki rodzą się szybciej zwłaszcza, że u Ciebie to drugie dziecko :)

jutro jedziemy po tą kołyskę... tzn właściwie to stanęło na takim koszu do spania na kółkach :) chyba taki kupimy KOSZ WIKLINOWY DO SPANIA My Sweet Baby LUX (1390263643) - Aukcje internetowe Allegro zostanie już tylko rożek i pieluszki tetrowe i to też załatwimy jutro :) i już chcę urodzić ;)

reklama
Anias to tak jak u nas;) tylko, żeby te nasze dzieci za wielkie nie były...ja dzisiaj też wybrałam się pozałatwiać ostatnie sprawunki i wszystko było zamknięte...

Vii czyli akcja porodowa odwołana?;) bardzo ładnie prezentuje się taki kosz;) właśnie miałam pytać jak tam Wasze zakupy, ale widzę, że już na finiszu;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry