emri
Fanka BB :)
Hejo
U nas spanie od kilku dni nie wygląda tak jak byśmy chcieli. Od kiedy Filo przestawił się na 2 drzemki to zasypia po 19 i budzi się o 5.30-6...za cholerę nie możemy go przetrzymać, żeby poszedł spać godzinę później:/ ak obudzi się rano to wciąga mleczko po jest bardzo wygłodniały, pobawi się pobawi i znów odlatuje. Zazwyczaj na dobre budzi się koło 7.30, ale dzisiaj zasnął dopiero o tej porze...Muszę coś wykombinować, bo zaraz akcja żłobek u nas się rozpocznie i lepiej, żeby chodził tam wyspany
Zawalka dzięsełka są takie twarde i dosyć białe, to normalne
Przed samym wyrznięciem ząbka dziąsło robi się czernwone i rozpulchnione, tak jak Anias pisze.
Beti sama chętnie dowiem się coś o fotelikach, bo nas czeka już niedługo taki zakup, bo Filo to kawał kloca, chociaż mamy do 13 kg, to nie wiem czy dotrwa
Niektóre z tych małych na pewno montuje się na bazie, ale te większe...hmm jakoś tego nie widzę, bo one są już takie "siedzące".Ale nie wiem, to tylko moje wyobrażenia
Vii masz co chciałaś
))
Zawalka dzięsełka są takie twarde i dosyć białe, to normalne
Beti sama chętnie dowiem się coś o fotelikach, bo nas czeka już niedługo taki zakup, bo Filo to kawał kloca, chociaż mamy do 13 kg, to nie wiem czy dotrwa
Vii masz co chciałaś