reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

paula polecam zakup laktatora na allegro bo nawet po doliczeniu przesyłki wychodzi taniej niż w sklepie ;) w sumie tak jak ze wszystkim prawie dla dzieciaczków ;)
w tej aptece co poleca beti to jest fajne że leki można zamówić i odebrać w aptece należącej do tej sieci ;) jeżeli chodzi o aptekę tanią w zg to polecam tą w graficie mają bardzo korzystne ceny ;)

ja poluje teraz na termometr na allegro ;) i stwierdziłam że zacznę już pakować torbę do szpitala bo chyba czas najwyższy ;) przyszła pościel więc zabieram się za pranie ;) jakieś siły we mnie wstąpiły (wreszcie !)

reklama
Juhu,
Ale masakra z Bolem dzisiaj. Marudzi non stop, spał rano 20min, potem na deszczowym spacerze 30min. i cały czas stęka i chce na ręce, ciągle podkówka i ryk. Już mi łeb pęka... Teraz zasnął i jest chwila wytchnienia. Naleśniczki usmażone i trzeba się zabierać za montowanie rolet. Decha z wieszaczkami w ppokoju wisi :) Montaż mebli nareszcie skończony. Dzisiaj wymienił uszkodzony siłownik w drzwiczkach i koniec! Montaż trwał prawie miesiąc :/ Marzena dobrze mnie przestrzegała... nic się nie zmieniło w tym względzie.

gogoja - z laktatora powinnaś być zadowolona. Ja miałam na początku lovi - tragedia. A ten od razu ciągnął jak należy (po poprawnym ustawieniu uszczelki :))

vii - jak tam Hania dzisiaj?

pluszaczek - pamiętaj o smoczku do szpitala :)

anias - ja pierdziu, ale numer :) Nadia już się wyspała i stwierdziła, że idzie sama zwiedzać mieszkanko a co!

Dopiero teraz znalazłam chwilkę by tu zajrzeć

Emri gratulujemy ząbka:)

Paula masz rację przydał by mi się porządny kop w d*** bo zaczęłam się nad sobą rozczulać ale dziś już lepiej może dlatego że miałam dużo do zrobienia i mało czasu na myślenie.
Co do polityki prorodzinnej a raczej antyrodzinnej to szkoda słów, ja u mnie w pracy cały czas słyszałam że na mnie czekają itp a teraz kiedy za miesiąc kończy mi się macierzyński usłyszałam"no wie pani tyle pani nie było....przykre to wszystko

My też dziś dostałyśmy przesyłkę od Nestle:)

pluszaczek w szpitalu wszytsko oprócz chusteczek nawilżajacych jest choć i te znajdziesz w tych pudełkach co dostajesz po porodzie, podobnie jak sudocrem, bepanthen smoczek więc na czas pobytu w szpitalu z pewnością starczy

Ostatnia edycja:
dobry prawie weekendowo:)

Jak dobrze słyszeć, że nie tylko Beatrycze miała kiepski dzień. w sumie spała 3 razy po 30 minut z zegarkiem w ręku. Obraziła się dziś też na mleko i zjadła połowę z tego co zawsze, już sobie naszykowałam porcje na noc bo niewątpliwie się będzie domagać.
Również dostałam paczkę z nestle tyle, że była rozerwana koperta i pewnie mi coś wypadło.

Wera przykro słyszeć, że nie ma się do czego wracać. niestety zamiast pomagać matkom wrócić na runek pracy skutecznie zniechęcają...

Katoryba gratuluję zakończonej walki o meble, w końcu zrobili a jakiś gratis za oczekiwanie był?

Anias uważaj bo niedługo Nadię znajdziesz w innym pokoju jak się znudzi;-)

Beti ja mam nadzieję, że to pociążowe roztrzepanie bo nie chcę żeby Becik też tak miała:D

Beti, Emri, Kordek pamiętacie o tym wywiadzie dla mej znajomej? Było by jej to potrzebne już trochę:)

pluszaczek weż też sobie papier toaletowy i ręczniki papierowe:) i dużo wody mineralnej na roming:) mnie suszyło straszliwie.

Dobrej nocki i miłego weekendu!

Ostatnia edycja:
haha Wera to ja też zabrałam bo ja dostałam 2 przesyłki z bobovity:-)

Beti no ja myślę, że to tylko czasowe. Nie wiem czy z niosę roztrzepańca w doki kolejnego:-D

AA i dziś Becik dostała biszkopta w ramach wprowadzenia glutenu, ciekawe jak jej teraz będzie z jedzeniem szło:-)

reklama
Do góry