• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
No proszę jaki z Filipa przodownik:). Gratulacje!

Pogoda chyba faktycznie jakaś nieteges, bo moi faceci zasnęli razem przed 18.00 i do tej pory śpią. Z kąpieli dzisiejszej już nici. A ja skorzystałam z chwili spokoju i nadrobiłam trochę zaległości w prasowaniu. A mogłam też położyć sie spać...Ot jaki człowiek głupi.

Vii - od tego jest forum, żeby można się było wyżalić. Mnie też prześladuje myśl o konieczności powrotu do pracy. Nie wiem jak będę mogła się tam skupić. Pewnie wciąż będę myślami przy Jaśku.

A co sądzicie o takim krzesełku do karmienia? http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-britton-yuki-wys-gratis-i1725646130.html

Ostatnia edycja:
Zawalka ja mam krzesełko z takimi samymi funkcjami i dla mnie spełnia wszystkie wymogi;) Nie wiedziałam, że Ty pracująca jesteś;)

Vii no takie życie:( My borykamy się z tym samym problemem...mamy tyle zobowiązań, że aż trudno spamiętać co gdzie i ile...pocieszające jest to, że chyba większość polskich rodzin boryka się z podobnymi problemami:(((

Emri gratuluje zabka;)

vii no niestety taki kraj nic nie pomagaja a by chcieli zeby dzieci sie rodzily. Ja tez do pracy ale od stycznia o ile jakas znajde;) Musze isc bo chcemy mieszkanie jakies swoje i tylko swoje.

Juhu,
Marzena - ja myłam we wrzątku, teraz tylko pod kranem (szczotą z płynem szoruję całe butelki razem ze smoczkami).

paula - trzymaj się tam dzielnie i zdrówka dla Adasia!
Dady 1tki widziałam w wielu Bierdach jeszcze te podwójne paczki co jakiś czas temu w promocji były. Ja zaczynałam testować dady od 3ki dopiero...

karolq - 100 lat dla Zuzi :)

vii - to jeśli tak Hanik się po żelu zachowuje to pewnie zębiska :) a może pan od pączków myślał, że chcesz Hani zapodać ten ajerkoniak ;P
też tak sądzę (o naszym kraju)... też bym chciała patrzeć jak rośnie, mówi mamo i stawia pierwsze kroki... ech aż się poryczałam jak sobie o tym teraz pomyślałam ;(

Wera - nie czytaj za dużo o tym co dziecko kiedy powinno robić. Bolo najstarszy a jeszcze nie siedzi sam tak jak młodsi Filo i Nadusia. Ale za to szybkie postępy w kierunku raczkowania robi. Każdy leci swoim tempem. Co do pracy - przed końcem urlopu zacznij się rozglądać za ofertami, wysyłaj cvki, może coś się trafi :)

zawalka - dlaczego się poryczałaś?
bardzo fajne to krzesełko - jestem za :)

emri - łaaaaaał! W końcu :) brawoooooo dla Filusia. Pewnie wybijał mu się jak tak się wydzierał na Bola dzisiaj ;P ale 3ki to chyba później nie? Adaś Pauli ostatnio je dopiero dostał...Może jakiś inny numerek? 4ka?

Dzień dobry!

Zdaje się, że dziś pogoda wróciła na jesienne tory;/ Bida!

U nas mała obudziła się po 2 i do 4 wielce pogawędki urządzała, jestem jedną nogą w krainie snów;) Dodatkowo Betka robi wszystko, żeby wyzbyć się pieluszek 3 produkcję na niesamowitą:D

Emri Gratuluję zębiska, to teraz tylko czekać aż zacznie gryźć :-D

Vii współczuje, 90 zł to kupa kasy zwłaszcza jak jej sie nie ma....

Miłego dnia!

Hej ho,

zaczęłyśmy dzień o 6 :/ i czekam aż Młoda odleci, by choć kurze zetrzeć... A w głowie cała lista spraw i zadań :( Miałam w tym tyg. pójść do pracy i do żłobka poustalać wszystko i d**a. Z L. nie pójdę, bo to nie rozmowa z dzieckiem na ręku, a popołudnia uciekają w mgnieniu oka.

Gratulacje dla Filcia :)

Madzioszka - Betka rewolucje wprowadza w Wasze życie :P Takie pobudki i te inne sprawy...
Zawalka - to kobiety są takie durne, że zamiast też się położyć, wybierają obowiązki... Nic, tylko się dalej spełniać w roli matki, żony ;-)
O polityce prorodzinnej, finansach domowych, pracy po urodzeniu itp. itd. nie chcę pisać, szkoda mi nerwów i szczypania pod powiekami...
Za pominięcie pozostałych wątków - przepraszam...
Idę zabawiać dziecię (czyt. zmęczyć ją)...

reklama
Witajcie:)

Poryczałam się wczoraj po spotkaniu bez jakiegoś racjonalnego powodu. Po prostu coś mnie naszło. Chyba przez pogodę.

Wczoraj za radą Beti zarejestrowałam się na portalach z jedzeniem dla dzieci. Oczekuję darmowych próbek w kolejnych miesiącach:). Naczytałam się tam o karmieniu maluszków i już teraz sama nie wiem, kiedy zacząć Jaśka karmić czymś więcej niż cycem. W jednym artykule znalazłam opinię, żeby do 6 miesiąca karmić wyłącznie cycem, bo układ pokarmowy nie dostosowany do innego pokarmu i nerki też i później mogą wystąpić jakieś choroby z tym związane, np. zespół jelita drażliwego. Co o tym sądzicie?

Anulka - przepraszam, ja też zapomniałam, że Milenka była przodowniczką w przypadku zębów:)

Paula - ja też przez przypadek dowiedziałam się o tych promocjach w Lidlu i żałuję, że nie udało mi się na nie załapać. Pewnie po otwarciu znów jakieś promocje będą, ale już nie tak duże.
Jeszcze trochę i nie będziesz miała czasu już wcale dla siebie. Ja też już myślę o drugim dziecku, ale P. twierdzi,że dopiero jak Jaśko pójdzie na studia zaczniemy się starać o drugie:(. Kiedyś chciałam mieć pięcioro dzieci, ale niestety w naszej polskiej rzeczywistości musi to pozostać tylko moim marzeniem.

Miłego dnia wszystkim:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry