Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
laski mam takie pyt. po porodzie przestałam krwawić w niedz i od tamtej pory była tylko wydzielina i przed chwilą znów zaczęłam krwawić. Nie wiem czy się martwić, czy to normalne. Wiecie może coś w tym temacie? Bo niestety mój gin nie odbiera tel bo jest już chyba na urlopie.
Marzena ja tez tak miałam wyszłam ze szpitala i przestałam krwawic i nie krwawiłam prawie tydzień a potem znów-mój gin powiedział ze tak może być
ja dziś mam kiepski dzień jakieś negatywne myśli mnie nachodzą, martwie sie że nie mam pracy po macierzyńskim a do tego dziś przeczytałam że Hania powinna już sama siegać rączką po przedmioty a tego nie robi...
Marzena nie przejmuj się tak być może. Krew powinna przechodzić od czerwonej do jaśniejszej i w końcu tylko brudy i śluz ale też może powrócić. AJ tak miałam najpierw pomyślałam o okresie ale za szybko to było.
Wera dziś taki depresyjny dzień. Co do Hani każde dziecko rozwija się w swoim tempie! Nie ma czegoś takiego, że ja już teraz coś robi Moja się obracała na brzuszek później przestała i teraz znów zaczęła. spokojnie będzie ejszcze to robić i wiele innych rzeczy
A myślałam, że tylko ja mam dziś taki podły humor. Jak wróciłam od Katoryby, to się poryczałam.
Namówiłyście mnie i w poniedziałek wparuję Prałatowi z wózkiem do gabinetu. W końcu do windy w Aldemedzie na Niepodległości powinien się zmieścić.
Marzena - ja też tak miałam z tymi odchodami poporodowymi i nawet dzwoniłam wtedy do pani Krysi z tym i ona powiedział mi, że to normalne. Do tej pory muszę nosić wkładkę, bo co jakiś czas coś mi tam wylatuje.