• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

e_v -dla nas to bardziej w C&A, są fajne rzeczy w różnych rozmiarach i tez przystepnych cenach:) upatrzyłam kilka fajnych rzeczy spodni, bluzek itp tylko trzeba bez dzieciaczków się wybrać:-) mała faktycznie kruszynka;)

reklama
vii a jak hanie mierzyli? tak jak w szpitalu czy w przychodni? bo Dominike zmierzyli tak jak w szpitalu centymetrem od ciemiaczka, wiesz o co mi chodzi? w przychodni kładą koło miarki chyba nie? i wtedy wiadomo że zawsze troszkę mniej wyjdzie. bo na patyczka to mi moje dziecko nie wygląda ;)

Vii współczuje! Dasz radę! posmaruj Hani czymś na oddychanie i daj przeciwbólowego coś. Uściski dla Was!

E-v Gratuluje 2 miesięcy:D

Izuniek głodomorra wróciła:>?

a reszta gdzie się lasek podziewa:>? Co to ma być:D

My poszczepiennie, Becik dobrze zniosła jej syndrom to "idę od razu spać" Nie marudzi tylko jej sie strupek zrobił. Waży 6900 i mierzy "od deski do deski" 67 cm chociaż ja tam 68 widziałam:D
Możemy choć nie musimy wprowadzać gluten i jak się skończy zapas mleka jaki mam wchodzimy na 2:) tak jak z pampkami na 4:) rośnie to moje szczęście nie ma co:)

Miłego wieczorku kobity!

Hejo:)))

Madzioszka ja już się melduję:) Przyznam szczerze,że czytam, ale nie chce mi się pisać...Wprowadź gluten, będziesz mogła jej więcej rzeczy serwować:) Pampki 4...kiedy to było:) Ale jeszcze się mieści:) Fajnie, ze szczepienie za Wami bez żadnych przykrych doznań:)

Vii jak ma temperaturę to pewnie, że idź! Nie wiadomo od czego to, lepiej sprawdzić. Oby to nie ucho, czym dłużej bez antybiotyków tym lepiej! Ale jak tak się wybudza z krzykiem to może faktycznie zęby? U nas to samo było. A jakieś rzadsze kupy w większej częstotliwości, zaczerwienienia na pupie? No ale nie ma co się sugerować, każde dziecko inaczej przechodzi. Tak czy siak trzymam kciuki, żeby tylko na zębach się skończyło:)

e_v normalni tyczka:) Ale ja już nie patrzę na te pomiary, bo to pic na wodę jak dla mnie:)

Właśnie Domcia:) Buziaki dla Ciebie;*

Vii to, ze nic nie czuć czy nie widać to nie znaczy, ze nic nie rośnie. Ząb buduje się długo długo za nim wyjdzie, pracuje tam w dziąsełku, samo wyżynanie to już ostatni etap i to dosyć szybki. Lepiej idź do pediatry. Po doustnym przeciwgorączkowym chyba zawsze temp. spada

reklama
Zleciał dzień... Miał być drugi spacer, ale Lena zasneła po 17 i obudziliśmy ją na kąpiel, a dopiero teraz zasnęła na dobre. Wiercąca się zrobiła, smoka wyciąga i pcha paluszki do buziaka a potem bunt....

Madzioszka - czy dobrze liczę, że i Betka 3 cm i 1kg do przodu poszła od poprzedniego szczepienia? :) To po co piszą, że mleko 2 jest po 6 m-cu?:/ Jak CI uzasadniła, że możesz już na nie przejść?
I ja nie kumam tych 3 Dady, niby do 9 kg, jak zapinam je to przylepce się stykają, a kupy wychodzą górą :/ że się małe robią czy jaki czort... :/
Vii - oby nocka była spokojnie przespana!
E_v - cmoknij w czółko Dominisię od Nas :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry