Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
e_v -dla nas to bardziej w C&A, są fajne rzeczy w różnych rozmiarach i tez przystepnych cenach upatrzyłam kilka fajnych rzeczy spodni, bluzek itp tylko trzeba bez dzieciaczków się wybrać:-) mała faktycznie kruszynka
vii a jak hanie mierzyli? tak jak w szpitalu czy w przychodni? bo Dominike zmierzyli tak jak w szpitalu centymetrem od ciemiaczka, wiesz o co mi chodzi? w przychodni kładą koło miarki chyba nie? i wtedy wiadomo że zawsze troszkę mniej wyjdzie. bo na patyczka to mi moje dziecko nie wygląda
Vii współczuje! Dasz radę! posmaruj Hani czymś na oddychanie i daj przeciwbólowego coś. Uściski dla Was!
E-v Gratuluje 2 miesięcy
Izuniek głodomorra wróciła:>?
a reszta gdzie się lasek podziewa:>? Co to ma być
My poszczepiennie, Becik dobrze zniosła jej syndrom to "idę od razu spać" Nie marudzi tylko jej sie strupek zrobił. Waży 6900 i mierzy "od deski do deski" 67 cm chociaż ja tam 68 widziałam
Możemy choć nie musimy wprowadzać gluten i jak się skończy zapas mleka jaki mam wchodzimy na 2 tak jak z pampkami na 4 rośnie to moje szczęście nie ma co
Madzioszka ja już się melduję Przyznam szczerze,że czytam, ale nie chce mi się pisać...Wprowadź gluten, będziesz mogła jej więcej rzeczy serwować Pampki 4...kiedy to było Ale jeszcze się mieści Fajnie, ze szczepienie za Wami bez żadnych przykrych doznań
Vii jak ma temperaturę to pewnie, że idź! Nie wiadomo od czego to, lepiej sprawdzić. Oby to nie ucho, czym dłużej bez antybiotyków tym lepiej! Ale jak tak się wybudza z krzykiem to może faktycznie zęby? U nas to samo było. A jakieś rzadsze kupy w większej częstotliwości, zaczerwienienia na pupie? No ale nie ma co się sugerować, każde dziecko inaczej przechodzi. Tak czy siak trzymam kciuki, żeby tylko na zębach się skończyło
e_v normalni tyczka Ale ja już nie patrzę na te pomiary, bo to pic na wodę jak dla mnie
Vii to, ze nic nie czuć czy nie widać to nie znaczy, ze nic nie rośnie. Ząb buduje się długo długo za nim wyjdzie, pracuje tam w dziąsełku, samo wyżynanie to już ostatni etap i to dosyć szybki. Lepiej idź do pediatry. Po doustnym przeciwgorączkowym chyba zawsze temp. spada
Zleciał dzień... Miał być drugi spacer, ale Lena zasneła po 17 i obudziliśmy ją na kąpiel, a dopiero teraz zasnęła na dobre. Wiercąca się zrobiła, smoka wyciąga i pcha paluszki do buziaka a potem bunt....
Madzioszka - czy dobrze liczę, że i Betka 3 cm i 1kg do przodu poszła od poprzedniego szczepienia? To po co piszą, że mleko 2 jest po 6 m-cu?:/ Jak CI uzasadniła, że możesz już na nie przejść?
I ja nie kumam tych 3 Dady, niby do 9 kg, jak zapinam je to przylepce się stykają, a kupy wychodzą górą :/ że się małe robią czy jaki czort... :/ Vii - oby nocka była spokojnie przespana! E_v - cmoknij w czółko Dominisię od Nas :-)