• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

dzień dobry :)
ja dziś dzień zaczęłam o 11 godzinie :/ wariactwo :( Dominika po pięknych 6h snu obudziła się o 5 i do 7 marudziła :( to potem jak zasnęłyśmy to przed 11 oczy otworzyłam. teraz bede caly dzien chodzic nieprzytomna.
wy juz pewnie spacerujecie...
miłego dnia :))

reklama
Madzioszka Pogoda nie byla taka zla bylam 2 tygodnie a jakies 4 dni brzydkie byly ale mala nie narzekala spala caly czas budzila sie tylko na jedzenie za to w ladna pogode chciala chodzic i obserwowac;)

hejka ;)
Ja po wizycie ;) ogólnie wszystko dobrze, cukier w porządku (uff), nie ma żadnej infekcji, hemoglobina troszkę niska ale mieszcząca się w normie ;) szyjka twarda na ktg wyszło kilka skurczy :szok: no i ciśnienie troszkę wysokie ... ale obędzie się bez leków ;)
ciśnienie pewnie dlatego mi się podniosło bo musiałam godzinę na wizytę czekać i przez to spóźniłam się do dentysty :wściekła/y:. i w sumie teraz tak myślę że głupie było to że się zdenerwowałam bo w sumie nic takiego się nie stało :-)
ogólnie nie mogę się przyzwyczaić do tego Pankiewicza ... moja pani doktor była bardziej powściągliwa a on jest bardziej wylewny w sumie nie ma do czego się przyczepić bo wszystko tłumaczy i ogólnie spoko ... nie wiem chyba szukam dziury w całym ....

paula nie mieszkam w pobliżu wyszyńskiego ale kiedyś mieszkałam ;) teraz rezyduje u rodziców w Ochli ;) mam nadzieje że jeszcze troszkę wytrzymamy chociaż do połowy sierpnia ;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:D

Jestem na nogach normalnie jak nie ja:D B. sie coś pomyliło i o 1 wołała jeść, pewnie przez tą wczorajszą obrazę na jedzenie;) Ciekaw jaka pogoda nasz dziś czeka.

Paula jak Adaś? mam nadzieję, że lepiej! Jak Ty się czujesz?

gogoja nie ma lekarzy idealnych:D Są tylko ci bliscy:) Podziwiam, że w ciąży jeszcze do dentysty poszłaś!

Vii jak nocka? nie umiera forum tylko wakacjuje;p

Miłego lachony!

e; no ładnie mi się tak wbijać przed?!:D

Ostatnia edycja:
Dobry dzień!

Mnie Lena zaskakuje, piła wczoraj po 150ml mleka i o 17 zjadła cały słoiczek jabłek, po kąpieli bez zawahania znów 150 mleka i wytrzymała tylko do 3 :/ gdzie te czasy, że jadła o 5?!!! O dziwo jednak na dobre otworzyła oczy o 8! Oczywiście była przerwa od 5 do 6 na śpiewy ;-)

Vii - nie panikuj! :> Psiknij jej w nosek, jak coś więcej będzie to odciągnij i miej dobre myśli :-)
Madzioszka - coraz wcześniej się domaga jeść ta Twoja Pannica :)
Gogoja - cieszę się, że takie dobre wieści po wizycie przyniosłaś ;-)

Aha, Lenka ma już 65 cm i waży 6,6kg :)

hejo:)

my wpadłyśmy w szał zakupów:-Da poważnie w Focusie są super promocje na ubranka dziecięce w Reserved, Smyku i 5-10-15 , w niedzielę i wczoraj byliśmy na zakupach:) poza tym nie mam veny do sprzątania:/ Bartuch u babci na osiedlu śmiga, T.cały dzień na konferencji w Lesznie/a ma dziś urodzinki/ mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje i będzie można uciec na zewnątrz;)

tak bez ładu i składu....

miłego dnia baby:P

hej laski,

my po badaniu, całe szczescie kolejek nie bylo i sluch mamy w porzadku. kurcze nie moge sie przestawic na tryb "mala spi to i ja spie". czuje sie zmeczona ale jak juz wracam do lozka to nie moge zasnac :/ No tesciowie sie zapowiedzieli na pryszly czwartek...tylko cos nie mowia na jak dlugo :)

reklama
żeby nie było że forum umiera i że nie wszyscy wakacjują niestety to dorzuce posta od siebie ;))

dzień dobry wszystkim :)
my dziś bioderka badamy. mam nadzieje ze bedzie ok.
poza tym chciałam się pochwalić że nasza "kruszynka" rośnie jak szalona - 68cm i 5820 !!!
anias narobiłaś mi ochoty na zakupy... tylko bardziej dla siebie bym coś potrzebowała, po ciuchy sprzed ciąży nadal jakieś ciasnawe takie i chodzę naokrągło w tym samym :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry