• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

a_gala ja chodzę do Wasińskiego choć Sandeckiego mam pod nosem :)
jakoś mi Wasiński odpowiada chodziłam do niego zanim zaszłam w ciążę i teraz tez chodzę...jest fantastyczny :) nie ma znaczenia czy idziesz na kasę czy prywatnie....traktuje Cię tak samo :)

reklama
Dobrowieczornie:-)

Widzę, że pogoda wpłynęła kojąco nie tylko na dzieciaczki;) Nareszcie jakaś pozytywna pogoda:)

Byłam dziś u rodziców, przywiozłam sobie krzesełko do karmienia dla młodej ogólnie dzień miło nawet. Chociaż B. zasneła dopiero teraz no ale:)

Mój listonosz mnie nie lubi... z racji pogody siedziałyśmy w domu i co? co dzień przynosił mi awizo. dziadyga i co dziś też przyniósł z wczorajszą datą... eh

Katoryba w końcu na swoim:) Goście są fajni jak się pogoszczą i pójdą byle nie za długo;)

paula Biedny Adaś. Zdrówka!

Izuniek My aktywni odrabiamy straty ostatnich dni:D

vii jak tam weekend?

PS. ANULKA Najlepszego:D

Ostatnia edycja:
Hej laseczki,

Katoryba - no nareszcie :) teraz nic tylko świętować i szaleć w nowym mieszkanku, oby wam się tam wszystko dobrze układało

Paula - bidny Adaś, ale pogoda się poprawia to może i jemu zdrówko wróci

Kurcze szybko zleciał ten czas. Jutro już M. wraca do pracy a właściwie to jedzie do Szczecina. My z małą i pomocą mojej mamy idziemy chyba jutro na badanie słuchu. Czy wy laski też byłyście na początku takie zmęczone? Nie to, że z niewyspania bo mała raczej grzeczna, ale po prostu jakoś tak nie mam siły :( chyba to zmęczenie po porodzie wychodzi, no i ta rana zaczyna ciągnąć i boleć :/ Ale z dobrych wiadomości po wizycie położnej info, że Majka przez 3 dni przytyła 140 g więc nadrabia :) ale i tak wszystkie ubranka takie śmieszne szerokie :)

Miłego końca niedzieli

Hejo:) Gdzie Wy jesteście wszystkie, co??????? Tylko nie załamujcie mnie, ze wszystkie na wczasach, a tylko my w mieście zostaliśmy...Z wieści od nas, to definitywnie zakończyłam cycowanie. Karmiłam ostatni raz wczoraj rano. Dzisiaj musiałam trochę pospuszcać z siebie, bo jednak produkcja idzie, ale jak na razie bez bólu. Jestem zadowolona i smutno mi...bardziej chyba jednak mi smutno:( Rano zawsze brałam Fila do siebie i on sobie tam ciamkał, przytulał się tak blisko, był takim moim osobistym aniołkiem...a dzisiaj tego nie było, miałam wręcz wrażenie, że już mnie nie potrzebuje:( ach trudne to dla mnie...ale decyzja zapadła i chociaż powrót jest to wolę chyba teraz go odstawić niż ja ma za mną chocić i odsłaniać bluzkę, wtedy to dopiero by mi serce pękło!

Marzena ja do tej pory jestem zmęczona:) Pewnie, że to zmagania porodowe wychodzą, no i psychicznie człowiek się meczy, bo to jednak chyba najważniejsza zmiana jaka może spotkać kobietę. Chociaż to chwile pełne szczęścia to i pełne obaw i znaków zapytania. Ale spokojnie, matka polka daje radę w każdych warunkach:)))

Paulka jak zdrówko u Was?

Katoryba ja mam tylko nadzieję, że mieszkania nie oblewaliście bez nas:)))

A dziewczyny:) Mam zapotrzebowanie na dyski uszczelniające z aventu;) Te, które mam były w zestawie z laktatorem, a muszę go już oddać. Może macie niepotzrebne 2 szt.? W marketach nigdzie nie widziałam, zeby kupić, spotkałyście gdzieś może je?

I jeszcze jedna przykra sprawa...z wielkim smutkiem musimy oddac naszego psiaka:((( Jest coraz więcej niebezpiecznych sytuacji na linii ona-Filip... nie możemy czekać, aż stanie się nieszczęście. Może znacie kogoś kto by ją przygarnął? Może gdzieś na działkę dla towarzystwa jakiemuś wujkowi? Ona jest bardzo zadbana, lubi pieszczoty, ogólnie fajny psiak tylko głośny i właśnie ten problem z dziećmi. Proszę Was popytajcie, bo będziemy musieli odwieść ją do schroniska, a kto ma jakieś zwierzę to wie jakie to uczucie:(

Buziaki od Martini:*

Ostatnia edycja:
hejka

w ramach rozluźnienia byłam na basenie zielonogórskim i chyba się przeziębiłam ....coraz częściej mam skurcze ale przechodzą po nospie forte więc mam nadzieje że wytrzymam jeszcze troszeczkę we wtorek mam wizytę u gina mam nadzieje że wyniki będą lepsze ;)
dzięki dziewczyny za porady laktatorowe, zdecydowałam się na ręczny avent, w gratisie dostałam buteleczki sztuk 4 i torbę do niego więc sądzę że fajny zestaw upolowałam ;)

emri zapytaj się w Bobasie lub w Dariuszu, ja jak oglądałam laktator to Pani mówiła że mają części zamienne ....ale z tymi Paniami z Dariusza różnie bywa ja byłam tam dwa razy w przeciągu dwóch dni to ten sam latator miał za każdym razem inną cenę ;P

katoryba fajowo że już jesteście na swoim ;) teraz najmilszy etap urządzania się :)

marzenka zazdroszczę ci że masz już Majcie przy sobie.... ja nie mogę się już doczekać, choć nie powiem też strach przed samym porodem narasta ;)

paula jak tam samopoczucie? masz jeszcze skurcze ?

Witam niedzielnie:)
trochę mnie tu nie było bo byliśmy na małych wakacjach u rodziców ale już jesteśmy z powrotem.
Emri a co z pieskiem, atakuje małego czy jak? Co do dysków to widziałam na allegro w Bobasie na pewno nie mają bo ostatnio chciałam tam kupić smoczek do butelek Avent a pani na to że oni tej firmy wcale nie prowadzą;/

Katoryba jak tam nowe mieszkanko?

Marzena ja też tak miałąm przez pierwszy tydzień to miałam wrażenie ze wcale nie śpię, byłam wykończona ale to raczej nie mija po prostu człowiek do tego się przyzwyczaja:)

Wera ona generalnie jak widzi Fila to od razu zmienia miejsce, nie lubi go chyba. A on bardzo dobrze porusza się po mieszkaniu, dochodzi także do jej rzeczy typu miski czy legowisko. Kilka razy wyszczerzyła się na niego, raz prawie ugryzła, tak zacisnęła zęby w powietrzu. A on jeszcze nie chodzi... Wszędzie za nią pełznie, chce ją dotykać, zaciska na niej piąstki, a ona reaguje agresją...

reklama
hejo hejo:)

witamy się poweselnie, z Naduśką daliśmy radę do 1. Zabawa była przednia, Nadia była najbardziej rozchwytywaną kobietą na weselu śmialiśmy się, że robi konkurencję Pannie Młodej;) Przechodziła z rąk do rąk co bardzo się jej podobało , muzyka jej nie przeszkadzała, jedzonko smakowało :) Dzisiaj odsypialiśmy ... zaliczylismy też wyprawę do Focusa na wyprzedaże, w reserved są bardzo sympatyczne obniżki na ubranka dziecięce w różnych rozmiarach.

katoryba-gratulacje i samych szczęsliwych chwil w Waszym gniazdku:)

emri-przykra sprawa z psinką ale faktycznie nie ma co ryzykować. U nas na szczęście nie ma takiego problemu, Maks uwielbia "pieszczoty" Nadii, w zamian liże jej nogi i podsuwa miskę

marzenka-zmęczenie normalna sprawa:) buziaki dla Majeczki

dobranoc babole:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry