• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy 2011

Dawidku buziaki wielkie od Nadusi i ciotki-klotki;)

my po 3 dawce pneumokoków, była bardzo dzielna,kwęknęła tylko przy wkłuciu. Nadia z wymiarami 7470g i 68 cm plasuje się na 50 centylu;-) więc jest super ok. W sierpniu mamy jeszcze szczepienie na WZW i koniec kłucia na ten rok. JUPI

pogoda do kitu i spać się chce a w domu chaos

reklama
Hej
Hania_Vii - Gratulujemy półroczku :-)

Ja ostatnimi czasy nie siadam do komputerka :-) Jakoś odzwyczajam się :-) Teraz gdy pada, muszę wymyślać co robimy co by syn się nie nudził :-) Katoryba - dawaj znak kiedy można Cię nawiedzić :-D Teraz już pewnie spacerkiem krótkim mogę do Ciebie dojść :-D

Zrobiliśmy zdjęcia do dowodu osobistego :-) Śmieję się że u monopolisty :-) Fotograf ma świetną miejscówkę w Urzędzie Marszałkowskim? :-)

I ja zaczęłam zazdrościć wprowadzania nowych rzeczy :-) Ale czekamy na szczepienie 8 sierpnia :-) Wtedy się dowiem co i jak :-)

Pozdrawiam wszystkie podczytujące mamy i te udzielające się :-)

Haniula buziaki:) kolejny półroczniak w naszym gronie:))

Jeszcze chwila i nasze maluszki będą dmuchały pierwsze świeczki:) Pogoda faktycznie nie nastraja pozytywnie, mam nadzieje, że jutro będzie cieplej bo same lekkie kreacje na wesele przygotowane...

miłego dnia

Sto buziaków dla Hanusi :-*

Bez komentarza pogodowego... My między 6:30 a 8 się wygłupiałyśmy w łóżku, a potem do 9:30 odsypiałyśmy ten czas :P
Teraz szukamy pomysłu na siebie...

Ja wyciągnęłam stare gazety i z nudów weruję je :/ L. właśnie zabiera się za drzemkę...

Vii - a jakiś czas temu chciałas książki z nudów czytać, i co? :)
Madzioszka - czyżby chodzony spacer Ci się marzył? :P

reklama
Izuniek no raczej:D przez tą pogodę to już tyłek mnie boli od siedzenia:D mieszkanie mam praktycznie na błysk zrobione, no dobra znalazło by się coś jeszcze do zrobienia:D

Tak to siedzę na kompie bo na cięższe rzeczy typu porządek w szafie nie mam weny a Becik nie sypia praktycznie wcale, Kima po 30 minut na 4 godziny odkąd jest deszczowo.

Oddawajcie słońce! Błagam:D chce do ludzi:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry