• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

wiesz co zawalka, jakoś nie musiałam jeszcze sciągać, daję radę :) i chciałam Ci powiedzieć, że to dziś Was czeka ta wspaniała noc, bo my już 3 takie mieliśmy :))

reklama
Hejo:) My mamy dziś paskudny dzień...Filo nie spał prawie wcale, co go położyłam do łóżeczka do się podnosił...już mnie krew zalewała:/ Na spacerze możne z 15 min. kimnął, teraz J go ululał. Dobrze, ze ten dzień już się kończy!

Bolcio buziaki od ciotki:*

Na więcj nie mam sił:(

Bry...

Za deszcz już podziękujemy!!! Zamknęliśmy okno w pokoju, mimo rozszczelnienia duchota się zrobiła, więc otworzyliśmy w nocy, ale nad ranem wiało i trzaskały żaluzje, więc znów byłyśmy "w puszce"...
U nas nocki od kilku dni zmieniły się na gorsze, bo Lena kręci piruety w łóżku i marudzi, gdy już jej się znudzi leżenie w poprzek łóżka z nogami między szczebelkami, a i o mleko wołała ostatnio dwa razy przed godz. 2! Wczoraj zasnęła przed 20, a po 23 zaczęła marudery i jęki płaczu :/ jakoś ją ululałam i do 3 wytrzymała, znów ukłądanie do snu i butla na szczęście po 4... A po 6 trzeba było kolejny raz ją na boku ułożyć i przykryć, by zasnęła... Ja nerwowa się w nocy robię i przez te pobudki dziś już mega niewyspanie czuję...
Wczoraj spaceru nie było, M. zlądował w domu po 18tej :( zjadł obiad, wykąpał L., godzinkę posiedzieliśmy i tyle z dnia było...
Dziś też nici z wyjścia..

Uśmiechu na przekór pogodzie życzymy :-)

dzień dobry:D

U nas też 2 pobudki w nocy, jedna na płacz a druga na jedzenie. Pomimo to jakoś dziwnie tryskam energią. Pewnie przez te przeciągi;P

Dziewoje więcej optymizmu:D w końcu wakacje mamy:D

Miłego choć niesłonecznego:D

U nas też noc masakryczna. Co dwie godziny pobudka, a od 5 już ze snem można się było pożegnać. Jaśko mega aktywny się zrobił. Szkoda, że nie wziął przykładu z Dominiki, a tak na to liczyłam.

Pogoda taka, że nic się nie chce. Może po południu się wypogodzi.

Marzenka - jak tam w domku?

Katoryba - powodzenia w przeprowadzce. Oby wszystko sprawnie poszło:)

Miłego dnia lasencje:)

Juhu,
Witajcie deszczowo. Bolcio tradycyjnie jak co miesiąc miał wczoraj robione odciski rączki i stópki. Ależ one już są wielkie, szok! A takie tyciunie były jeszcze niedawno...
Co za paskudna pogoda a muszę sporo spraw załatwić i zmoknę :( Mam nadzieję Bolcia dziś wyprowadzić chociażby w chuście na chwilkę, bo wczoraj spacer nam wypadł :(
Wczoraj stłukł nam się klosz do lampy :| jeden z trzech w żyrandolu. Jakiś pech nas prześladuje no... wiecie gdzie można dokupić same klosze?

zawalka - bez obaw przyjdzie czas na Wasze odwiedziny i to jak mniemam całkiem niedługo nastąpi :)

vii - mam nadzieję, że po południu już przestanie padać bo mebelki się zniszczą :/
Wy z tego co pamiętam w padającym śniegu się przenosiliście...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:) A u nas nocka i dzień w normie. O dziwo nawet ja nie śpię:) Filo przestwił się na 2 drzemki:/ Dzisiaj już po raz kolejny zasnął dopiero o 11 i teraz o 15 znowu kima. Pewnie już mu tak zostanie. Przypomniałyście mi o tych osciskach, ja nie mam ani jednego, bo ciągle to przekładałam, a potem zapominałam...szkoda wielka, bo to piękna pamiątka. Tak deszczowo, a na bb jakoś natłoku nie ma:)

A dziś Dawidek ma swoja miesięcznicę:) Całusy:*** Tyle mamy tych dzieciaczków, ze co dzień to święto:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry