reklama

Mamy 2011

no Bolcio gratulacje od cioci beti!!!
mm nie probowalam bo nie mam:( moze ktoras by mi uzyczyla jakas mala porcyjke a ja w zamian moge dac kaszke mleczno-ryzowa otwarta kilka dni temu. swoja zupke wczoraj zamrozilam i te mini grudki poczekaja na pozniej:) dzis moj bar serwuje marchewkowa z ryzem. zobaczymy:) a co do tejkaszki to nie wiedzialam, ze ona juz na mleku (taka zwykla sklepowa tak?)

reklama
oj dziewuszki Wy tu juz na etapie "normalnego jedzonka" a my jeszcze tyle musimy czekać...
bolcio - sto lat sto lat :))
beti - w dzien bywa różnie, D. bardzo reaguje na pogode, na przyklad dzis non stop spi, a jak jest goraco to wcale. a skok przeszliśmy i już mam z powrotem swoje kochane dziecko :) teraz nawet moge polozyc ja pod karuzelka i jest zafascynowana pszczółkami :))
chuste mam swoja juz :D

gdzie Wy się wszystkie podziewacie? na spacer dziś chyba nic nie jest mnie w stanie wypędzić, siedzimy w domku :/

Buziole dla Bolcia :-*

Ja się kręcę po mieszkaniu i w każdym kącie coś porządkuję, ale efektów nie widać... Na spacer chętny jest Tatko, tyle że on o 17 z pracy wróci :/
Lenisława dziś wyciszona, gapi się często w przestrzeń, i znów (po raz drugi) udało jej się z brzucha na plecy przekręcić :) Mała rzecz a cieszy na maksa!
E_v - miłego chustonoszenia :-)
Vii - jest nawet manna w kartoniku? A dostanę w Biedronce kleik?
Beti - niestety nie znam odpowiedzi na pyt. o korelacje szczepienia-naczyniak. O odroczeniu dowiedziałam się z wypisu szpitalnego, a niestety nikt kompetentny do wyjaśnień nie był pod ręką...
Anias - powrotu do formy z głosem życzę ;-) trzeba też mieć nadzieję, że Naduśka przypomni sobie jak przesypiać noce!

Złość piękności szkodzi!!!

Bolcio najlepszego:)

E-v siedzimy w domu:) Ja mam dziś dziecko pełną gębę Becik od 5 spala 2 razy pod 30 minut. a tak wymaga żeby z nią siedzieć:)

Izuniek pewnie widać efekty, tylko Ty krytyczna:D W Biedronce nie maja kleików niestety.

Beti ja Ci mogę użyczyć mleka. Mój będzie jechał na zakupy to może Tobie pod blok podrzucić słoik zupy i miareczkę mleka. My dajemy bebiko, tanie i dobre bo tanie;D Betce pasuje.

Anias zdrówka!

no i mamy sukces:) zaserwowalam dzis jednak kilka lyzek zupki jarzynowej bobovity i przy pierwszej malo nie padlam ze smiechu. D. skrzywil sie i zaczal machac rekami jakby go pad prad podlaczyli:) bylam pewna, ze nie bedzie juz chcial a tu zdziwko bo otwieral buzke:)

madzioszka jesli to problem nie bedzie to ja z checia przyjme te dary od was:) daj tylko znac kiedy:)

vii - te co na sklepie (i na magazynie) były przecenione na 150/160zł ale żadne mi się nie podobały a na zamówienie są po 192zł :/ więc zamówię z netu. Wyjdzie po 160zł/szt. tylko też trzeba czekać właśnie 2-3 tyg. a goście teraz mają urlop dlatego się nie da przełożyć. Ale do tego wszystkiego jeszcze teść chce się wprosić w niedzielę :| to teraz będziemy szturmowani z każdej strony 8|
Jakie płatki chciałaś Hani dać wczoraj? Bo coś nie skumałam.

Beti - taką zwykłą kaszkę manną musisz ugotować (to jest jej minus, ale plusem jest cena i to że możesz ją dodać do obiadku bo ta gotowa to właśnie słodka). Cieszę się, że Dawido w końcu coś posmakował :) zobaczysz niedługo będziesz mu wydzielała taki będzie miał apetyt.

e_v - pochwal się jaką chustę kupiłaś :)

Izuniek - Lencia teraz będzie fikała z brzucha na plecy i na odwrót cały czas :)

Bolcio dzisiaj też jakiś marudny, ta pogoda nie nastraja dzisiaj nikogo i do niczego :/
Zamówiłam rolety... 736zł... masakra

dziekuję dziewczynki -zdrówko się przyda;)

katoryba-mieliśmy dłużej zabawić, ale w tę sobotę idziemy na ślub i wesele do brata mojego męża,tak w sumie w ostatniej chwili wyszło;-) chcę jeszcze w sierpniu z dzieciaczkami pojechać na 2 tygodnie ale co z tego wyjdzie...

od wczoraj zaczęłam wprowadzanie mleka modyfikowanego narazie kiepsko idzie ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej...

Bolcio buziaki od cioci i Nadusi:)

L. zjadła po 14 pół słoiczka zupki jarzynowej, popiła herbatką jabłkową, trochę pociągała zabawki, a gdy ją na brzuchu położyłam - zasnęła po chwili... Myślałam, że zawoła o butlę, ale chyba się najadła i uda się do następnego karmienia przeżyć :) Ta pogoda to tylko na sen działa... A ja zamiast też kimnąć, buszuję po necie, a wkrótce za obiad dla M. trzeba się zabierać...
Katoryba - na mój gust to ona się nie spieszy do takich cyklicznych przewrotów :P Leniwiec z niej w tej materii..
Beti - super, że nareszcie coś zasmakowało Dawidkowi :)

katoryba - taką jak Wy macie, tylko niebieskie pasy :) wezmę we wtorek to się pochwalę :) i nieprawda że pogoda nikogo do niczego nie nastraja - Dominiczka śpi od rana, normalnie oczu nie może otworzyć ;)) nawet je na półśpiąco :) tylko się boję czy z moich cudownych nocy nie zostanie tylko wspomnienie...
izuniek - ja to samo, od rana zamiast wiąć się za robotę to po necie buszuję :/ lenia mam strasznego!

reklama
Witajcie:)

Dzisiaj wróciliśmy znad jeziora:). Spaliśmy w drewnianym domku na ośrodku wczasowym. Jasio spał w wózku. Oczywiście jak to ja trochę panikowałam, że mu coś w nocy do wózka wlezie, ale wszystko było ok. Nawet ładnie spał w nocy i budził się co 3 godziny, a po cycu zaraz zasypiał. Nie wzięliśmy ze sobą nic do kąpieli i nie był kąpany, ale jakoś brudem nie zarósł:). Mnie pogryzły komarzycha, a P. sobie popływał.

E_v - ale super, że Dominika tak ładnie śpi Ci. Może za trzy dni Jaśko też zacznie (w końcu taka różnica wieku jest między nimi;). Tylko co z cyckami? Odciągasz?

Katoryba - ja też chciałam się wprosić do Ciebie, ale widzę, że masz napięty grafik odwiedzin i nie za bardzo będziecie mogli nacieszyć się swoim gniazdkiem. Może w następnym roku się załapię;). Buziole dla Bolusia - eleganta.

Beti - gratuluje sukcesów z jedzeniem:) Ja już nie mogę się doczekać, kiedy Johny będzie mógł wcinać coś poza moim mlekiem:).

Anias - jak się wykurujesz, zapraszam do nas:). Jasiu chętnie pozna Nadusię.

Paula - sąsiedzi są czasem gorsi niż wrzód na d***e. Założycie mu sprawę w sądzie?

Vii - ciekawe któremu z naszych chłopaków Hania wpadnie w oko i który będzie równie wysoki jak ona:)

Madzioszka - towarzyska dziewczyna jest z Beatki (jak mama:)

Miłego dnia wszystkim:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry