Hejo

Ja dziś leniuszkuję

Zaraz zbieramy się na zabiegi, bo od wczoraj i ja i J mamy. Pospaliśmy w końcu dzisiejszej nocy

Tęskniłam za tym...
Beti dynia i ziemniaki...i ja nie miło wspominam:/ Filipowi najbardziej smakuje buraczkowa

Zacznij sama gotować, bo roboty przy tym prawie nic, zaoszczędzisz, a i smak lepszy

Jak na moje kubki smakowe

Jak bedziesz gdzieś blisko to znalazłam jeszcze w szafce 2 słoiczki, same warzywka.
Vii Filouwielbia takie dorosłe obiady

My siedzimy przy stole, a on w swoim krzesełku. Ma swoją łyżeczkę i miseczkę, która szybko ląduje na podłodze...oczywiście pustą dostaje. Nasze jedzonko uwielbia, z takich rarytasów to próbował już szynkę, kiszonego ogóra, ziemniaczka z sosikiem

) Kanapki je zawsze z nami, przepada z bułeczką z masełkiem. Owoce też często daję, to skrobane jabłuszko, to kawałek banana do rączki, jakąś sałatkę owocową, lubi bardzo truskawki, za malinami nie przepada. A propo jedzenia to wejdę na temat jogurtów. Ja daję Filowi tak ok.2 razy w tyg., ale nie kupuje tych co mi oczy wychodzą jak widzę cenę, tylko mieszam zmiażdżone owoce albo biszkopt z 2-3 łyżkami naturalnego. Jadł to już wiele razy i zawsze mu smakuje, no i co najważniejsze nic mu nie jest. A skład jogurtu ten sam, też mleko pasteryzowane...