reklama

Mamy 2011

beti ja widzialam sklep z takimi rzeczami kolo dzieciecego eksperta. ale czy cos fajnego bedzie to nie wiem bo akurat szukalam czego innego i na te rzeczy sie nie patrzylam :)

reklama
laktator potrzebny mi będzie bo od lutego chce wrócić na uczelnie .... i tak średnio na dwa-trzy dni w tygodniu będę jeździła do Wrocławia ... na pewno na początku nie będę małego ciągała ze sobą, potem jak zrobi się cieplej to będziemy coś kombinować. Na pewno się jeszcze wstrzymam ale z zakupem ale już się rozglądam bo potem nie będę miała pewnie na to czasu .... ;/dzięki za rady ;)

paula musimy jeszcze trochę wytrzymać ;) współczuje ci ja leże cały dzień a ty masz jeszcze Adaśka, którym trzeba się zająć ....

beti mi się wydaje że takie rzeczy mogą być w kreślarzu na reja;)

Witam wszystkie Mamy :))) Piszę artykuł do gazety regionalnej na temat młodych mam. Z jedną z forumowiczek umówiłam się na wywiad, dotyczący spotkań zainicjowanych właśnie na tym forum :) Szczęśliwa mama, która zgodziła się na wywiad ma na imię Ewelina i wspomniała o Waszym czwartkowym spotkaniu. Czy któraś z Was chciałaby również podzielić się wrażeniami z tych spotkań ? :) Mile widziane byłoby grupowe zdjęcie Mam ze swoimi pociechami :) Namawiam do udziału i czekam na Wasze odpowiedzi

Magdalena Szkalińska
Gazeta Regionalna

paula - oj biedna Ty :( mam nadzieję, że skurcze już nie wrócą, daj znać co u gina.

gogoja - popieram Beti w sprawie laktatora :)

Beti - co dałąś Dawidkowi na obiadek? I jaki efekt był?

Katoryba jak spacerek? Jutro idziesz:>?

paula więcej odpoczywaj! Mam nadzieję, że się uspokoi

Martinni no jak już wróciłaś:>? Mam nadzieję, że wypoczęta!

gogoja studia są śmieszne z dzieciaczkiem prawda dziewczynki:>? :) Spokojnie dasz radę.

Regionalna Ewelina powiadasz? :) Szczerze powiem, że wątpię żeby laski chciały udostępniać fotencje. Porozmawiać jasne ale pchać się z facjatą swoją i człowieka mniejszego to dwie różne sprawy;)

Beti i ja jestem ciekawa jak Wam poszło z jedzonkiem???

Vii kolejna stówka na rzecz zdrowia i rozwoju własnego dziecka:))) A ile jeszcze przed nami:)))

Googoja ja akurat pożyczyłam laktator ręczny Aventa i jest na prawdę spoko. Ale wolałabym mieć elektryczny, czasami musiałam ściągać "na już" albo uwolnić dwa cyce na raz np. po uczelni, bo przetrzymałam i to tyle czasu trwało, a ile machania...jak będziesz często zostawiać maluszka to chyba lepiej jednak elektryczny, bo człowiek zmęczony jest matkowaniem i zamiast odpoczywać jak dziecko zaśnie to trzeba siedzieć i machać:)

Regionalna a o czym konkretnie piszesz artykuł? Jeśli w jakiś sposób chcesz aktywizować młode mamy z okolic to ja chętnie coś poopowiadam:) Do zdjęcia też jestem chętna:)

Katoryba i co, byli ci od szaf?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry