Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no laski DOBRE WIESCI! GRATULACJE DLA MARZENKI I MAJECZKI, KTORA W KONCU POSTANOWILA ZAWITAC NA TEN SWIAT. DUZO ZDROWKA I CIERPLIWOSCI ZYCZE
katoryba ja chcialam manne mleczna dawac do zupki bo jej nie trzeba gotowac ale skoro mleko kobiecie mozna mieszac z zupkami to i pewnie taka kaszke mozna. w takim razie kupie chyba normalna. a z kaszka to sproboje tez na swoim mleku. ale szczerze mowiac to przeraza mnie znow to sciaganie mleka nie chce mi sie bo jak tak mam do wszystkiego dodawac czyli kaszki i zupki to codziennie laktator bedzie w uzyciu:/
Jupiiii!!! Witamy Majęczkę i gratulujemy dzielnej Mamusi i dumnemu Tatusiowi!!!
To się nazywa dobra wiadomość na początek tygodnia! :-)
Witamy się poweekendowo!
Fajne były te dni, takie spokojniejsze... Wczoraj Tatusiek zajmował się L., ja mogłam pospać do 10! I nareszcie zabrał się za przewijanie nieprzyjemnych niespodzianek
Beti-a może Dawidek będzie jak mój Bartosz i nie będzie chciał wcale jeść kaszek i zupek słoiczkowych. Zajadał się za to deserkami. Kaszki i zupki lądowały zawsze na nas i zaciskał buźkę. Kaszki zjadał tatuś Zupki musiałam gotować mu sama...
jestem ciekawa która będzie następna do rozpakowania
ja ostatnio strasznie się czuje pomimo wywczasowania się nad morzem... ;/ bolą mnie plecy bardzo na dole i czasami aż mi promieniuje na nogę do tego bóle głowy... cały weekend przespałam
jak byłam jeszcze na chodzie to wybrałam się na zakupy do Dariusza... zdecydowałam się końcem końców na roana marritę .... choć potem zobaczyłam w tesco dziewczynę z wózkiem firmy jedo i też był fajny ale decyzja już zapadła .... zakupiłam też łóżeczko i inne gadżety więc jestem prawie gotowa na narodziny Błażeja .... choć nie powiem zaczynam mieć cykora ;p
mam pytanko zastanawiam się nad kupnem laktatora i nie wiem czy praktyczniejszy jest elektryczny czy ręczny ...macie jakieś doświadczenie z laktatorami ?? coś może polecacie ??
miłego dnia laseczki
Marzena - gratulacje. Witamy Majeczkę. Już się nie mogę doczekać kiedy ją zobaczę. Gogoja -z tym laktatorem wstrzymałabym się na Twoim miejscu, bo może się okazać, że wcale nie będzie Ci potrzebny, a kupić go można zawsze. Ja do tej pory nie mam i nie wiem, czy w ogóle będę potrzebować.
Katoryba - potrzebujesz pomocy w przeprowadzce? P. jest teraz na urlopie więc może Wam pomóc, jak chcecie. Fajnie, że Bolo już zaczął gaworzyć
paula to mialas takie skurcze mocne czy co? ciekawe co ci powie lekarz po wizycie... a bierzesz juz luteine np?
gogoja ja mam reczny avent i jest ok. przydal sie bardzo. studiuje zaocznie i na tydzien przed zjazdem codziennie odciagalam porcje mleka a na uczelni tez musialam odciagac. poza tym zdarzylo sie, ze musialam cos zalatwic i zamiast brac malego ze soba to moja mam z nim zostala i dala mu jesc. a czy reczny czy elektryczny to zalezy jaki masz cel. jesli sporadyczne odciaganie to reczny a jesli chcesz duzo odciagac to raczej elekt.
za wasza rada jak mlody sie obudzi za chwile to podam mu obiadek przed piersia
a mialam jeszcze pytac czy wiecie moze gdzie mozna w zgkupic jakies dekorcje na chrzest? cos na stol zeby postawic na przyklad.