Ja pierdziu... wcięło mi posta

no pochlastam się no ;( a taki długi był
Beti - ja zawsze dawałam najpierw zupkę/deserek a potem dopiero cyca. Nic dziwnego, że nie chce jeść skoro 1. jest najedzony już 2. mleczko lepsze - bo znajome i słodkie

Spróbuj może podać mu mm samo. Jeśli nie będzie chciał to pomieszaj z Twoim (jeśli chcesz zacząć troszkę przyzwyczajać małego do mm. Ja długi czas gotowałam zwykłą kaszkę manną (pół łyżeczki w odrobinie wody - trzeba mieszać często bo się grudy mogą porobić - przez 3-5min) i to dawałam do zupki. Potem miałam ze 3 opakowania kaszki mannej mlecznej a teraz daję owsiankę

Możesz gluten też dać w pokruszonym biszkopcie albo w kawałku bułeczki/chlebka namoczonego w mleczku np. A dlaczego chcesz dawać kaszkę mleczną do zupki? to jest słodkie - może nie smakować tak mi się wydaje... Spróbuj dać mu na śniadanie kaszkę (samą albo z owocami do picia/albo z łyżeczki). Jest na pewno kaszka ryżowa bezmleczna bobowity - sama taką kupiłam przez pomyłkę
Aleś się wkręciła w te centyle babo! ale przynajmniej teraz się uspokoiłaś jak wygrzebałaś te siatki

Bolo z nich też na ponad 1 centylu jest
e_v - jak najbardziej może być to skok - 6ty tydzień
emri - jak tam u zaglądacza? już widzę jak Filcik szaleje w tym baseniku, ale ma frajdę pewnie

przebiło się coś?
Marzenka - wytrwałości! 3mam kciuki
Bolcio kilka dni temu zaczął gaworzyć

mówi: baba, mama, tata, kika, tita

słodko to brzmi tym jego cieniuteńkim głosikiem

I wokół ust ma to czerwone ciągle

nie wiem czy to od śliny czy od czego... kupiłam ten krem co radziła Szumkowska ale młody po nim płacze jak posmaruje - nie wiem może szczypie to czy jak? na noc posmarowałam Linomagiem. Może to pomoże...
Na przyszły weekend wprosili się znajomi z daleka. Czyli trzeba się przeprowadzić do piątku

mam nadzieję, że się uda...
Dobranoc lachony