reklama

Mamy 2011

Moja Panna jeszcze (bo padła przed 9!) kima... Jak się obudzi to chyba wpakuję ją do wózka, wodę, mleko do torby i w drogę... Tylko trudno ocenić ile to jeszcze czasu... Zawsze możecie pospacerować po Naszym osiedlu :-)

reklama
dzięki Dziewczyny za podpowiedzi :))
czyli mimo, że mała śpi ja będę musiała wstawać żeby odciągnąć troszkę ale jest szansa, że po kilku dniach się wszystko unormuje :)))
Emri ja też do Schaba jeżdżę tzn. byłam raz na usunięciu ósemki, teraz po porodzie druga mi wylazła ale na razie nie boli więc zwlekam :D
miłego dzionka i spacerowania :)))

Vii dzisiaj już dam radę bez ketonalu, ale parę tabletek chętnie przyjmę, a nóż się przydadzą zanim pójdę po receptę.

Paula mamy na ząbki żel dentinox czy coś takiego, ale najlepiej działa jednak doustnie ibufen, bo to też przeciwzapalny jest. Pediatra mówiła, zeby nie bać się podawać, oczywiście bez przesady:) Jak dostanie dwie dawki na dobe to tylko się wyśpi:)

Izuniek dobrze, ze ja wyżej mieszkam to latających reklamówek uniknęłam:)

Marzenka widzę, że Ty chcesz mnie chyba przegonić w chodzeniu z brzuchem:) Żarcik taki, nie denerwuj się:) Wiem co czujesz:))) A z ósemką tylko do Schaba:) Samo usunięcie nic nie boli, ja po pierwszej nawet później czułam się normalnie. Ta nie była do końca na wierzchu i pewnie stąd ta masakra...

Hej
A ja dziś robiąc szybkie zakupy w tesco - chciałam zrobić im reklamę :-) Jak idziecie z maluchem - to szukajcie wózków sklepowych z taką fajną nakładką dla niemowlaka nie siedzącego :-) Eli zawsze w tym jedzie - Miki ma miejsce obok :-) I zakupy są spokojne i nie mam wyrywającego trzylatka :-D Tylko zabawiającego siostrę wspaniałego synka :-)

To tak na marginesie :-D

Marzena :-) Trzymaj się :-D Bo my tu z niecierpliwością czekamy na info:-D(wiem, wiem oberwie mi się)

Witajcie:)

Emri - ale mnie zdołowałaś tą wiadomością o Szumkowskiej. Ja nawet nie wpadłam na to, że te babki w rejestracji nie sprawdzą do jakiej lekarki my należymy i pomyślałam, że nasza dr jest na urlopie. Ale d**a ze mnie:(. Następnym razem już będę wiedziała. Dzięki za info:).
Szkoda mi Filipka z tymi ząbkami. Może z kolejnymi już lepiej będzie. Mnie też czaka wizyta u dentysty, ale na razie odwlekam ją jak mogę najdłużej.
A Filip szalał w wodzie nad tym jeziorem?

Mysza - ja jakoś obawiam się chodzić na zakupy z Jasiem po tym jego darciu się w Biedronce przy kasie.

Madzioszka - a co to za pingwiny u Ciebie w avatarze? A gdzie to Twoje super zdjęcie?

A mi szybko mija czas z moimi chłopakami. Jeszcze tylko tydzień urlopu P. został. Z rana P. zajmuje się Jaskiem i w końcu się wysypiam. Chociaż i tak marzę o ośmiogodzinnym śnie, a nie takim przerywanym co 2-3 godziny.

Marzena - Dziś jest pełnia księżyca - każde marzenie się spełnia:)

Dobrej nocy wszystkim:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry