reklama

Mamy 2011

Hej ho!

Słońce jest, niebo czyste, tylko jakiś wiatr szaleje...
L. zaskoczyła mnie dziś kupą o godz.2! Dostała herbatkę i kimała do 5, a o 7 zaczęła już gadać i śpiewać :)
Ja dziś kieruję się do pracy złożyć wniosek o dodatkowy macierzyński...
Vii - współczuję takiego "uroku" :( a skoro bierzesz ketonal, to domyślam się jak się czujesz, bo ja łykałam go na niewyjaśnione bóle żołądka...

reklama
Dzień dobry:)

My dziś wyjątkowo wcześnie wstaliśmy jak na nas:)

Emri ładnie rozrabia Filuś nie ma co:) Jak podrośnie cała dzielnia jego:D

Beti jesteś sama drobna to i Dawid nie będzie potężny:) Jak pediatra nic nie mówiła to nie ma co się martwić.

Marzena jak tam:>?

Vii to spacerujesz dziś?

Izuniek to co spacer w stronę pracy?
Miłego dnia kobitki!

Hejo:) U nas znowu okropna noc...Paula teraz na własnej skórze przekonałam się jak męczyłaś się z Adasiem, no i on sam biedny cierpiał...Dzisiaj dam na noc coś przeciwbólowego i jak obudzi się w nocy. Na spcer nie idę, bo znowu mnie rwie. O tyle dobrze, że wiem co się dzieje:) Tylko spuchnięta jestem...

Vii ja wczoraj marzyłam o ketanolu, na mnie działa tylko ten lek. Niestety nie znalazłam w swojej apteczce...musiałam zadowolić się ibupromem, ale łykałam po 3 to też jakoś pomógł.

Miłego spacerowania!

No ja na Zachodnią muszę iść, czyli tak w połowie do Ducha... Zależy jaką trasę obrać; można zrobić dłuższą przez Ptasią, Zawadzwkiego, Zachodnią i do Łużyckiej i Wyszyńskiego od ronda w górę wrócić, albo krótką, Wyszyńskiego do małego Tesco, tak skręcić w ulicę Z. Godlewskiego (między tesco a statoil) i powrót jakiś... Jak dusza zapragnie :P

e: okropny ten wiatr, reklamówki na wysokości 3 piętra latają!!!
Czy to wypada zabrać dziś pokrywę do wózka?!?

Ostatnia edycja:
Paula ja mam doby humor, zazwyczaj mam dobry. nie wiem skąd to przypuszczenie:D no ale dzięki:) zapraszamy na spaceros jak się w końcu zmobilizujemy:)

Izuniek a możesz to rozrysować:D ?

Madzioszka - włącz swoje obrazowe myślenie ;-) ja nie mam zdolności kreślarskich...

e: Patrze na suwaczek Beatki i jakoś ten motylek daleko zaleciał, a może on od poczatku w tym miejscu?

No a z cieniem to krucho w tych rejonach...
Vii - kupiłaś sobie nowe okulary przeciwsłoneczne?:> Przecież Hania ma parasolkę przy wózku, to jej świecić nie powinno..

reklama
hej laseczki,

vii - te migreny to może coś z pogodą bo ja raczej nie miewam takich dolegliwości a wczoraj i dziś od rana mnie boli głowa :/

emri - hihi no to niedługo Filcio zacznie wszystko gryźć mały rozrabiaka :) ja też mam 8-kę do usunięcia chirurgiczngo ale póki mnie nie boli to udaje, że nie istnieje ;) bo się trochę boję tego zabiegu i bólu

paula - no to dobrze, że ładny sen :) a siły pewnie niedługo ci wrócą, pewnie też remontem jesteś zmęczona

beti - jak dla mnie Dawidos super chłop i patrząc na pozostałych forumowych chłopaków to wydaje mi się, że dobrze się rozwija, w końcu trochę młodszy jest.

madzioszka - no cóż mam ci powiedzieć... :) mimo, że młoda przez wszystkich mobilizowana to wyjść nie chce

Ja dziś zaliczam odwiedziny koleżanki, wieczorkiem na bilard a jutro kino :) trzeba czas zabijać ;)

Miłego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry