Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
znów mi Dziecię śpiewało o nieodpowiedniej porze od 5:40 do 6:30... Próbowałam usnąć, ale uśmiech nie mógł mi zniknąć z buzi :-)
Pogoda niepewna, więc i Nasze wyjście teraz też stoi pod znakiem zapytania... Zresztą pranie mi się rzuca, czekam... Vii - oby Hania dała Ci odpocząć Paula - i Twoja Dwójka Szkrabów niech nie szaleje dziś ;-)
Emri - tak coś czułam, że ten post o pracy to raczej sarkazm
KAtoryba a u ciebie jak w robocie?
Przez te wasze opowieści o jedzeniu dziś muszę zrobić jakiś makaronik
Paula - mam nadzieje, że to nie był koszmar z moim udziałem dobrze, że remoncik bliżej końca. A moja młoda jak leży jakoś niewygodnie to najlepiej jak bioderkami pokręcę
Ja mam nadzieję, że to oczekiwanie niedługo się skończy bo normalnie od 2 dni prawie warczę na ludzi. Aż mi głupio, że jestem taka niemiła ale wszyscy i wszystko mnie denerwuje :/ jeszcze ta pogoda...głowa boli i spać nie mogłam przez tą burzę
u nas znowu cała noc przespana, pospałyśmy do 8:30. Oby w Zielonej też tak było;-)
widzę, że pogoda wszędzie do bani:/
anulka-gratuluję ząbków u nas to był fałszywy alarm i kupa śmiechu teraz dziąsła zaczerwienione , opuchnięte, brzydkie kupale mam nadzieje, że wkrótce coś się wykluje.