reklama
karolq8
Fanka BB :)
zawalka ja biore azalie juz ostatnie opakowanie bo przestalam karmic
Marzena86
No pogoda coraz lepiej wyglada az mojej pannie sie spac nie chce 
zawalka trzeba bylo podejsc albo krzyknac
ja z mama bylam bo poki co pomaga mi z targaniem wozka 
laski nie porzebuje ktoras z was tantum rosa bo kupilam profilaktycznie i nie uzylam a szkoda mi jak sie marnuje
zawalka trzeba bylo podejsc albo krzyknac
laski nie porzebuje ktoras z was tantum rosa bo kupilam profilaktycznie i nie uzylam a szkoda mi jak sie marnuje
anias:)
zawalka -również dziękuję za spacerek
Nadia zasnęła koło garaży,pod domem było już po spaniu:/
katoryba-jak samopoczucie po pierwszym dniu??
katoryba-jak samopoczucie po pierwszym dniu??
Beti1986
katoryba wlasnie jak tam praca? strsznie ciekawa jestem
zawalka przepraszam ale jak przczytalam, ze wozek ci sie przewrocil to zachcialo mi sie smiac
a to dlatego, ze ja sie zawsze tego boje. to taki moj najgorszy koszmar
jak to sie stalo? pewnie prawie zemdlalas!a no i tel jednak sie znalazl
na drugi dzien weszlam do kuchni i lezal na brzegu stolu a pamietam, ze tam patrzylam dzien wczesniej
zlosliwosc rzeczy martwych
a jutro o ktorej spacerujesz?
cosa nic sie nie martw prorodu
bedzie dobrze
z pewnoscia nie da sie go zaplanowac i na pewno cie on zaskoczy a pozniej bedziesz z sentymentem wspominac ten dzien
marzena a jak tam Majcia w nocy? daje spac czy lobuzuje? ja tez mialam plan zeby mlody spal u siebie od poczatku ale jak pojawil sie w domu to skonczylo sie na tym samym pokoju co my no i w jednym lozku tez oczywiscie
kiedy mozna cie porwac na spacer?
mlody zjadl dzis prawie caly sloiczek jedzonka i nie chcial juz nawet cycka pozniej i powiem wam, ze caly czas wydawalo mi sie, ze on jest glodny przez to, ze ominelismy karmienie piersia.
zawalka przepraszam ale jak przczytalam, ze wozek ci sie przewrocil to zachcialo mi sie smiac
cosa nic sie nie martw prorodu
marzena a jak tam Majcia w nocy? daje spac czy lobuzuje? ja tez mialam plan zeby mlody spal u siebie od poczatku ale jak pojawil sie w domu to skonczylo sie na tym samym pokoju co my no i w jednym lozku tez oczywiscie
mlody zjadl dzis prawie caly sloiczek jedzonka i nie chcial juz nawet cycka pozniej i powiem wam, ze caly czas wydawalo mi sie, ze on jest glodny przez to, ze ominelismy karmienie piersia.
karolq8
Beti hehe ja tez tak planowalam i na tym sie skonczylo ze mala z nami w lozku;P A wy jeszcze dzielicie lozko z Dawidem?
emri
My zaliczyliśmy dziś popołudniowy spacer
Były lody i szybkie spotkanie ze znajomymi twarzami
Katoryba trzymam za Ciebie jutro kciuki! Oby wszystko poszło jak należy
I za Bolcia też trzymam, dla niego to też wielka zmiana.
Beti ja mam to samo
Nawet teraz tak mam, że wg mnie to zawsze za mało je...Ale jak wciągnie całą butlę to wtedy mam pewność, ze się najadł
Katoryba trzymam za Ciebie jutro kciuki! Oby wszystko poszło jak należy
Beti ja mam to samo
zawalka
Wózek mi się przewrócił przez moje roztargnienie. Spieszyłam się i leciałam z domu jak torpeda, żeby zdążyć na wizytę. Było mi gorąco i zdjęłam kurtkę i przewiesiłam ją przez torbę zawieszoną na rączce wózka. Jeszcze gadałam z P. przez komórkę i wjechałam tylnymi kołami w uskok w chodniku i w tym momencie spadła mi kurtka na ziemię i zaczęłam schylać się po nią, ale jedną ręką trzymałam telefon, a drugą miałam na rączce wózka i wtedy wózek runął do przodu na rączkę, bo torba przeważyła. Ja nie wiedziałam co sie dzieje i rzuciłam otwartym telefonem na chodnik. Jakaś baba obok zaczęła krzyczeć: "Jezus Maria", ludzie zaczęli się zbiegać i gapić. Jaś zniknął pod kapką, a ja bałam się odkryć tę kapkę, bo oczami wyobraźni widziałam już Jasia w najgorszym stanie. Jaś płakał. W końcu szybko go wyjęłam z wózka i zaczęłam sprawdzać czy z nim wszystko ok. Do tej pory mam wyrzuty wobec siebie, że taka idiotka ze mnie, że mogłam mu krzywdę zrobić przez zasraną kurtkę.
A Prałat stwierdził, że bardzo często ma wizyty z dziećmi i nie ma żadnego z tym problemu.
karolq8 - polecasz te tabletki, czy raczej byś odradzała? Drogie są?
Beti - nie mam pojęcia o której uda nam się jutro wygrzebać z domu na spacer, ale jak wyjdę to zadzwonię do Ciebie.
A Prałat stwierdził, że bardzo często ma wizyty z dziećmi i nie ma żadnego z tym problemu.
karolq8 - polecasz te tabletki, czy raczej byś odradzała? Drogie są?
Beti - nie mam pojęcia o której uda nam się jutro wygrzebać z domu na spacer, ale jak wyjdę to zadzwonię do Ciebie.
reklama
Beti1986
zawalka wazne, ze nic sie nie stalo a teraz bedziesz bardziej uwazna. co za szczescie, ze mialas zalozona oslonke na wozku!!! az mi wlosy deba stanely:/ czekam na tel jutro w takim razie
a no i mi tez podoba sie imie Gabrysia
sliczne ale moj maz go niecierpi.
karolq Dawidek juz dawno z nami nie spi tzn od okolo 3 miesiecy. czasem rano jak zasne przy karmieniu to sie zdarzy
a u was jak?
katoryba wlasnie ty przeciez jutro idziesz do pracy dopiero
a raczej juz...
emri dobrze wiedziec, ze nie tylko ja jestem taka krejzolka
karolq Dawidek juz dawno z nami nie spi tzn od okolo 3 miesiecy. czasem rano jak zasne przy karmieniu to sie zdarzy
katoryba wlasnie ty przeciez jutro idziesz do pracy dopiero
emri dobrze wiedziec, ze nie tylko ja jestem taka krejzolka
Podziel się: