reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Zawalka jak zareagował Prałat jak wparowałaś do niego z wózkiem?i jak to się stało że wywrócił ci się wózek???

reklama
No pogoda coraz lepiej wyglada az mojej pannie sie spac nie chce :)

zawalka trzeba bylo podejsc albo krzyknac :) ja z mama bylam bo poki co pomaga mi z targaniem wozka :)

laski nie porzebuje ktoras z was tantum rosa bo kupilam profilaktycznie i nie uzylam a szkoda mi jak sie marnuje

katoryba wlasnie jak tam praca? strsznie ciekawa jestem:)

zawalka przepraszam ale jak przczytalam, ze wozek ci sie przewrocil to zachcialo mi sie smiac:) a to dlatego, ze ja sie zawsze tego boje. to taki moj najgorszy koszmar;) jak to sie stalo? pewnie prawie zemdlalas!a no i tel jednak sie znalazl:) na drugi dzien weszlam do kuchni i lezal na brzegu stolu a pamietam, ze tam patrzylam dzien wczesniej:) zlosliwosc rzeczy martwych:) a jutro o ktorej spacerujesz?

cosa nic sie nie martw prorodu:) bedzie dobrze;) z pewnoscia nie da sie go zaplanowac i na pewno cie on zaskoczy a pozniej bedziesz z sentymentem wspominac ten dzien:)

marzena a jak tam Majcia w nocy? daje spac czy lobuzuje? ja tez mialam plan zeby mlody spal u siebie od poczatku ale jak pojawil sie w domu to skonczylo sie na tym samym pokoju co my no i w jednym lozku tez oczywiscie:) kiedy mozna cie porwac na spacer?

mlody zjadl dzis prawie caly sloiczek jedzonka i nie chcial juz nawet cycka pozniej i powiem wam, ze caly czas wydawalo mi sie, ze on jest glodny przez to, ze ominelismy karmienie piersia.

My zaliczyliśmy dziś popołudniowy spacer:) Były lody i szybkie spotkanie ze znajomymi twarzami;)

Katoryba trzymam za Ciebie jutro kciuki! Oby wszystko poszło jak należy:) I za Bolcia też trzymam, dla niego to też wielka zmiana.

Beti ja mam to samo:) Nawet teraz tak mam, że wg mnie to zawsze za mało je...Ale jak wciągnie całą butlę to wtedy mam pewność, ze się najadł;)

Wózek mi się przewrócił przez moje roztargnienie. Spieszyłam się i leciałam z domu jak torpeda, żeby zdążyć na wizytę. Było mi gorąco i zdjęłam kurtkę i przewiesiłam ją przez torbę zawieszoną na rączce wózka. Jeszcze gadałam z P. przez komórkę i wjechałam tylnymi kołami w uskok w chodniku i w tym momencie spadła mi kurtka na ziemię i zaczęłam schylać się po nią, ale jedną ręką trzymałam telefon, a drugą miałam na rączce wózka i wtedy wózek runął do przodu na rączkę, bo torba przeważyła. Ja nie wiedziałam co sie dzieje i rzuciłam otwartym telefonem na chodnik. Jakaś baba obok zaczęła krzyczeć: "Jezus Maria", ludzie zaczęli się zbiegać i gapić. Jaś zniknął pod kapką, a ja bałam się odkryć tę kapkę, bo oczami wyobraźni widziałam już Jasia w najgorszym stanie. Jaś płakał. W końcu szybko go wyjęłam z wózka i zaczęłam sprawdzać czy z nim wszystko ok. Do tej pory mam wyrzuty wobec siebie, że taka idiotka ze mnie, że mogłam mu krzywdę zrobić przez zasraną kurtkę.

A Prałat stwierdził, że bardzo często ma wizyty z dziećmi i nie ma żadnego z tym problemu.

karolq8 - polecasz te tabletki, czy raczej byś odradzała? Drogie są?

Beti - nie mam pojęcia o której uda nam się jutro wygrzebać z domu na spacer, ale jak wyjdę to zadzwonię do Ciebie.

reklama
zawalka wazne, ze nic sie nie stalo a teraz bedziesz bardziej uwazna. co za szczescie, ze mialas zalozona oslonke na wozku!!! az mi wlosy deba stanely:/ czekam na tel jutro w takim razie:) a no i mi tez podoba sie imie Gabrysia:) sliczne ale moj maz go niecierpi.

karolq Dawidek juz dawno z nami nie spi tzn od okolo 3 miesiecy. czasem rano jak zasne przy karmieniu to sie zdarzy:) a u was jak?

katoryba wlasnie ty przeciez jutro idziesz do pracy dopiero:) a raczej juz...

emri dobrze wiedziec, ze nie tylko ja jestem taka krejzolka:)

Do góry