Juhu,
Teraz to na pewno będę miała zaległości z nadrobieniem Was. Czytałam wczoraj wieczorem (teraz tylko tak będę mogła pewnie) i dzisiaj już 3 strony do nadrobienia... szok!
Bolcio dziś znowu marudny, cały czas chce być na rękach i patrzy takim błagalnym i smutnym spojrzeniem jak go nie mogę wziąć... Zasnął ok 16 i zaraz sąsiad wiertarą go obudził. Rozpacz nie z tej ziemi. No i musiałam z nim iść na dłuuugi spacer przez nowe tereny

ale jak się obudził jaki zadowolony

siedział jak stary w wózeczku - aż się sama do siebie śmiałam
vii - tak Bolo śpi u siebie od razu po przeprowadzce. Spokojnie usłyszysz Hanię jak się obudzi - przecież to jest tylko za ścianą

Bolcio ładnie śpi u siebie. Ostatnie kilka nocy tylko ma gorszych chyba przez zębiska, dzisiaj budził się 3 razy ale nawet nie szłam do niego - postękał trochę i przestał. No ale pobudka jak zwykle o 6.
Izuniek - ja zamawiałam w Polmozbycie.
Z dzieckiem spać - masakra :/
Marzena - gratuluję kikuta
emri - no jest szajbusek i to bardzo

już teraz Bolo się go boi ;P ja dawałam ten jogurt naturalny ale kupa była nie bardzo więc na razie nie podaję.
karolq - musisz machać? ale że jak?
Wera - ja daję kaszkę zawsze na śniadanie i od początku podaję łyżeczką. Zawsze tam jakieś owoce dodaję i Bolo wcina aż mu się uszy trzęsą

A jak ja w pracy to młodego moja mama zabawia.
zawalka - na szczęście nic się nie stało... ja też miałam wypadek z wózkiem jak biegłam w deszczu, tylko że poleciał do przodu (tzn Bolcio na plecy) strasznie to wspominam, także współczuję, ale teraz jestem uważniejsza
anias - pierwszy dzień dopiero jutro i boję się bardzo
Beti - ja też tak miałam - myślałam, że młody głodny skoro nie wisi tyle na cycu. Teraz też czasem o tym myślę.
Dziewczyny starszaków ile posiłków dajecie? u nas jest po pobudce cyc albo dwa, po 8 kaszka z owocami, ok 13 obiadek, od 16 deserek (biszkopt, sucharki, bułeczka maślana czasem z mlekiem czasem bez i zawsze z owocami) i o 20 mleko (240). Czy to nie za mało?
Trzymajcie kciuki za jutro!
Dobranoc