Madzioszkaa
Fanka BB :)
dobry
Je też odebrałam paczkę z bebilonu. B miała świetną zabawkę z opakowania śliniaka
Pogoda do zada końskiego miała się przecież poprawiać! eh!
Wrea/B] Becik też się obrażał na mleko teraz też nie upomina się o jedzenie i muszę pilnować stałych pór bo jak będę czekać to akurat wypadną karmienia w nocy a tego byśmy nie chcieli. Daje jej jak nie zawoła to po 4,5 godziny i zje ile zje najczęściej wciąga 150 ale nie zawsze z tym że je 3 razy mleko tylko. czasem zawoła o więcej ale rzadko.
Marzena, Paula powodzenie w załatwianiu i wytrwałości!
Katoryba miłego dnia i szybkiego!
Vii współczuje głowy, buziak w czółko
Izuniek nasz front spacerowy jest ale nadchodzi falami
Trzeba dzwonić jak sie wychodzi a nie;p JA niestety mam puste konto i czekam na jakiś zastrzyk gotówy żeby uzupełnić.
Zawalka eh współczuje wypadku, najważniejsze że Jasiow nic się nie stało.
Moja B. rozrabia od 2 dni. zjada nogę od stojaka z zabawkami, nawija jak szalona okręca się zwłaszcza w nocy na brzuch i ma radochę, szkoda że ja nie mam jak woła o przewrócenie jak się zaklinuje w rogu
Dziś mam ambitny plan sprzątania ciekawe na ile go zrealizuje
Miłego laseczki!
Je też odebrałam paczkę z bebilonu. B miała świetną zabawkę z opakowania śliniaka
Pogoda do zada końskiego miała się przecież poprawiać! eh!
Wrea/B] Becik też się obrażał na mleko teraz też nie upomina się o jedzenie i muszę pilnować stałych pór bo jak będę czekać to akurat wypadną karmienia w nocy a tego byśmy nie chcieli. Daje jej jak nie zawoła to po 4,5 godziny i zje ile zje najczęściej wciąga 150 ale nie zawsze z tym że je 3 razy mleko tylko. czasem zawoła o więcej ale rzadko.
Marzena, Paula powodzenie w załatwianiu i wytrwałości!
Katoryba miłego dnia i szybkiego!
Vii współczuje głowy, buziak w czółko
Izuniek nasz front spacerowy jest ale nadchodzi falami
Zawalka eh współczuje wypadku, najważniejsze że Jasiow nic się nie stało.
Moja B. rozrabia od 2 dni. zjada nogę od stojaka z zabawkami, nawija jak szalona okręca się zwłaszcza w nocy na brzuch i ma radochę, szkoda że ja nie mam jak woła o przewrócenie jak się zaklinuje w rogu
Dziś mam ambitny plan sprzątania ciekawe na ile go zrealizuje
Miłego laseczki!
Tylko jeden dzień się pomyliłam :-)