reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

dobry:D

Je też odebrałam paczkę z bebilonu. B miała świetną zabawkę z opakowania śliniaka:D
Pogoda do zada końskiego miała się przecież poprawiać! eh!

Wrea/B] Becik też się obrażał na mleko teraz też nie upomina się o jedzenie i muszę pilnować stałych pór bo jak będę czekać to akurat wypadną karmienia w nocy a tego byśmy nie chcieli. Daje jej jak nie zawoła to po 4,5 godziny i zje ile zje najczęściej wciąga 150 ale nie zawsze z tym że je 3 razy mleko tylko. czasem zawoła o więcej ale rzadko.

Marzena, Paula powodzenie w załatwianiu i wytrwałości!

Katoryba miłego dnia i szybkiego!

Vii współczuje głowy, buziak w czółko:)

Izuniek nasz front spacerowy jest ale nadchodzi falami:D Trzeba dzwonić jak sie wychodzi a nie;p JA niestety mam puste konto i czekam na jakiś zastrzyk gotówy żeby uzupełnić.

Zawalka eh współczuje wypadku, najważniejsze że Jasiow nic się nie stało.

Moja B. rozrabia od 2 dni. zjada nogę od stojaka z zabawkami, nawija jak szalona okręca się zwłaszcza w nocy na brzuch i ma radochę, szkoda że ja nie mam jak woła o przewrócenie jak się zaklinuje w rogu:)

Dziś mam ambitny plan sprzątania ciekawe na ile go zrealizuje;)

Miłego laseczki!

reklama
W taką pogodę to spacery blisko domu, a dziś to chyba dopiero popołudniem wyjdziemy. Ok 13 idziemy się pokazać do chirurga, niech zobaczy że naczyniaczek znika w super tempie. Potem do pediatry zmierzyć ciśnienie (jupi!!! nareszcie :p) Jednak w czeluściach piwnicznych znalazł się stary aparat z małym rękawkiem :D I wypada zahaczyć o sklep, by słoiczki obiadkowe nabyć, bo inaczej głodowanie czeka dziecinkę...

hejka ;)
ja zaliczyłam dzisiaj KTG, wszystko oki tylko mały się tak kręcił że uciekał ciągle z pod tych sąd ;) mały wiercipięta ;)za tydzień następna wizyta ... przyszła dzisiaj pościel dla maluszka na jutro zapowiadają ładną pogodę to się biorę za wielkie pranie i prasowanie ;)

Paula tez miałam dzień zapełniony .... kiedys bardzo lubiłam takie dni kiedy miałam dużo rzeczy do załatwienia... po dzisiejszym mam dość musiałam co chwile przystawać odpoczywać, co chwile chciało mi się siku .... masakra myślałam że ta końcówkę ciąży będę lepiej znosić ;/
fajnie wiedzieć o tych laktatorach ja już swój kupiłam ale będę pamiętać ...a gdzie jest ta Żyrafa ?

Izuniek jak tam po wizycie ??

katoryba jak tam pierwszy dzień w pracy ?? pewnie mega wykończona ;)

vii współczuje migreny .... też kiedyś mnie nękały ale od jakiegoś roku cisza .... odpukać

Ostatnia edycja:
bry wieczorne.

Ja na chwilę przez snem, dziś faktycznie mimo pogody wywiało:) Mnie wykończyła młoda, nie wiem po kim ma tyle energii ale zaczynam się bać co będzie jak podrośnie, Tożto będzie mała biegająca bomba atomowa:D

Vi jak głowa?

Izuniek właśnie co u lekarza? Może jakiś spaceros jutro?

Katoryba jak praca i Bolcio?

Marzena, Paula mam nadzieję, że pozałatwiałyście wszystko bez problemów!

gogoja Żyrafa jest kolo krajlevskiej od strony wyszyńskiego jest sklep z artykułami do domu kiedyś w tym miejscu był monopolowy spiryt.
Moja mała nawet dzień przed porodem zwiewała pod ktg:p

Juhu,
No i za nami... W sumie czas dosyć szybko mi zleciał. Ludzie wydają się być ok. Na razie trudno coś więcej powiedzieć. Co chwilę myślałam co tam Bolcio porabia i leciałam jak na skrzydłach do niego po 16. Ech... aż się poryczałam z tego wszystkiego teraz...

Paula - uważaj na siebie i może mniej planuj do załatwiania co?

Izuniek - a kontrola w Gdańsku kiedy?

vii - współczuję Ci tej głowy, biedna Ty :(

Wera - może jakiś skok rozwojowy?

Oby do piątku.

Katoryba no może to skok rozwojowy tez o tym pomyślałam-już sama nie wiem ostatnio marudna się zrobiła, może po prostu bardziej potrzebuje naszej uwagi i towarzystwa???
To dobrze że w pracy czas szybko zleciał-a w ogóle jak się pracuje po tak długiej przerwie?

Paula jak minął dzień?wszystko w porządku?

Vii jak głowa?

Hej :-)
Witam się w ten piękny poranek :-) A nie mówiłam :-D Tylko jeden dzień się pomyliłam :-)

Katoryba - pamiętam powroty z pracy jak Miki był malutki :-) stęskniona :-D i pełna energii wracałam :-)
Vii - ty się namęczysz z migrenami :-)

Witam nowe mamy ciężarówki :-)

Paula - a Ty pamietasz że teraz masz ostatni miesiąc tylko dla Adasia :-) Korzystajcie z tego jak najwięcej :-)

Pozdrawiam

reklama
paula-nie szalej , daj na luzzzz:) co do dorastania -teraz dużżżżoo wcześniej to się wszystko odbywa:) hardcore można mieć od 7 roku życia:) szczepienie mamy dopiero na 12,mam nadzieję,że będzie jak do tej pory czyli bez rewolucji

miłego dnia

Do góry