zawalka
Fanka BB :)
Witajcie
My dzisiaj na USG bioderek byliśmy. Na 13.00 było zarejestrowanych 15 dzieci i wszystko szło sprawie i szybko do momentu badania Jaśka
. Gdy miał robione USG popsuła się drukarka i nie można było zdjęć drukować. Zabawiliśmy w gabinecie jakieś pół godziny, bo panie szukały przyczyny awarii a potem biegały po innych gabinetach w poszukiwaniu innej drukarki i na koniec i tak zdjęć nie wydrukowały
. A myślałam, że skoro Jaśko w czepku urodzony to będzie miał mnóstwo szczęścia w życiu.
Po kąpieli Jachu przeszedł na pieluchy nr 3. Ciekawe, czy nic mu nie wyjdzie bokiem
A z rana umyłam kolejne okno. Jeszcze tylko balkonowe mi zostało.
Anias - kiedy wyjeżdżacie? Potrzebujesz jeszcze tą maść?
E_v - zmobilizowałaś mnie do dalszych prób chustonoszenia. Jutro go trochę pomęczę
Emri - jakoś nie mogę sobie wyobrazić, jak Ty Fila na plecy zarzucasz. Muszę to zobaczyć.
Marzena - mój wózek też skrzypi, ale od tego dźwięku Jachu szybciej zasypia na spacerze, więc nic z tym nie robię.
Byłam w tej aptece w galerii Graffiti i zapłaciłam o 10,50zł mniej, niż zapłaciłabym w aptece doz.pl za te same produkty. A kupiłam tylko 3 produkty.
My dzisiaj na USG bioderek byliśmy. Na 13.00 było zarejestrowanych 15 dzieci i wszystko szło sprawie i szybko do momentu badania Jaśka
Po kąpieli Jachu przeszedł na pieluchy nr 3. Ciekawe, czy nic mu nie wyjdzie bokiem
A z rana umyłam kolejne okno. Jeszcze tylko balkonowe mi zostało.
Anias - kiedy wyjeżdżacie? Potrzebujesz jeszcze tą maść?
E_v - zmobilizowałaś mnie do dalszych prób chustonoszenia. Jutro go trochę pomęczę
Emri - jakoś nie mogę sobie wyobrazić, jak Ty Fila na plecy zarzucasz. Muszę to zobaczyć.
Marzena - mój wózek też skrzypi, ale od tego dźwięku Jachu szybciej zasypia na spacerze, więc nic z tym nie robię.
Byłam w tej aptece w galerii Graffiti i zapłaciłam o 10,50zł mniej, niż zapłaciłabym w aptece doz.pl za te same produkty. A kupiłam tylko 3 produkty.
Ostatnia edycja:
kupiłam już i smaruję babie. Gratuluje zacięcia i umycia okien