katoryba
Fanka BB :)
Juhu,
Wczoraj od 13 bolała mnie głowa ledwo wysiedziałam w pracy. w domu wzięłam 2 paracetamole i pomogły tylko na chwilę. W rezultacie poszłam spać o 21:30, nawet kompa nie otwierałam. Dzisiaj też mnie ćmi co jakiś czas... Pogoda? Stres? Cholera wie... Wczoraj uczyliśmy się plecaka w chuście - wygląda na proste ale gorzej z własnoręcznym wykonaniem
dzisiaj jakoś tam nam się udało ale coś źle materiał rozłożyłam. Ale Bolowi się baaaardzo podoba
Byliśmy dziś w Dariuszu po śliniaki ale biedę tam mają w tym temacie - paczkowane po kilka sztuk tylko wiązane a chciałam na zatrzaski. Widziałyście gdzieś może takie paczki w miarę tanie? Do biedry wysłałam rodziców po zapasy pieluchowe i stali w kolejce 1,5h :/ ale kupili
6 paczek hehe. Baza na jutrzejszy obiad gotowa więc można jeszcze chwilę na bb poświęcić i do wyrka.
Izuniek - to Ty zawsze 2 różne obiady robisz? musisz być mega twórcza - szacun
a w czym ma Ci pielęgniarka pomóc jeśli chodzi o żłobek? rolety na 4 okna czy 4 szt. rolet? kurcze drogo...
Beti - to znieczulenie to super sprawa
dobrze wiedzieć na przyszłość ;P
gogoja - no to na dniach rodzisz
super
gotowe wszystko?
vii - czyli dowieźli strukturę? a jaki kolorek wybrałaś do przedpokoju i kanciapki-śledzika?
Madzioszka - przyczesywać? coś to daje? ;P
a wózek a darmo jedzie w MZK?
Marzena - i jak po wizycie lekarki? kogo wybraliście w końcu?
emri - nie bój Filo da radę przecież on już wszystkie nasze dzieciaki poustawiał
a Ty tym bardziej dasz radę
Spokojnej bezpobudkowej nocy życzę
Wczoraj od 13 bolała mnie głowa ledwo wysiedziałam w pracy. w domu wzięłam 2 paracetamole i pomogły tylko na chwilę. W rezultacie poszłam spać o 21:30, nawet kompa nie otwierałam. Dzisiaj też mnie ćmi co jakiś czas... Pogoda? Stres? Cholera wie... Wczoraj uczyliśmy się plecaka w chuście - wygląda na proste ale gorzej z własnoręcznym wykonaniem
Izuniek - to Ty zawsze 2 różne obiady robisz? musisz być mega twórcza - szacun
Beti - to znieczulenie to super sprawa
gogoja - no to na dniach rodzisz
vii - czyli dowieźli strukturę? a jaki kolorek wybrałaś do przedpokoju i kanciapki-śledzika?
Madzioszka - przyczesywać? coś to daje? ;P
a wózek a darmo jedzie w MZK?
Marzena - i jak po wizycie lekarki? kogo wybraliście w końcu?
emri - nie bój Filo da radę przecież on już wszystkie nasze dzieciaki poustawiał
Spokojnej bezpobudkowej nocy życzę
Ostatnia edycja: