Beti1986
Fanka BB :)
katoryba raczka wyglada dobrze, nic mu nie jest na szczescie
powiem ci, ze jak czytalam co piszesz o cycku, ze to moze koniec to az mnie scisnelo w brzuchu. te decyzje bedzie ci ciezko podjac. no i jest ona nieodwracalna. najgorsze, ze Bolo nic nie zauwazy a ty bedziesz cierpiec. ja uwielbiam patzrec jak moj synus je. nawet maz nakrecil nas aparatem i mysle, ze to bedzie fajna pamiatka. u nas poki co to sie na koniec piersi nie zanosi choc przypominam, ze przed urodzeniem mialam plan karmic pol roku
probowalam mm ale poki co D. odmawia. ma teraz kilka probek mm 2 i tym go zaatakuje
a ile posilkow z mleka dajesz Bolciowi? bo ja tak rozplanowalam karmienia na przyszlosc: mleko - mleko lub kaszka (jesli polubi) - obiad - deser - mleko na kolacje. a czy w gole dziecko musi kaszki jesc? moze samo mleko i dorosle jedzenie?
vii na bank zeby
najwyzsza pora
ale bedzie radosc jak wyleza!!! ale sie usmialam, ze z Hanii taka modelka byla. koniecznie musze zobaczyc to zdjecie w paszcze dinozaura
a u nas tez cos sie z zebami zaczelo bo od kilku dni Dawidek pcha wszystko do buzi, wsysa warge, slini sie bardziej i rzuca sie jak wampir na swoja reke i postekuje przy tym.
emri a jak u was z tymi zebami bo w koncu nie wiem juz czy wyszly czy nie?
marzena dobrze, ze juz ok!!! a na soko to faktycznie mozna zwalic wszystko
vii na bank zeby
emri a jak u was z tymi zebami bo w koncu nie wiem juz czy wyszly czy nie?
marzena dobrze, ze juz ok!!! a na soko to faktycznie mozna zwalic wszystko
Ostatnia edycja: