Juhu,
Myślę intensywnie co tu zrobić z tą robotą, bo jedno jest pewne - za długo tam nie posiedzę albo nabawię się nerwicy :/ Bolo tak super wyciąga rączki jak chce żeby go wziąć na ręce hehe cfaniaczek mały. Raczkuje do pudełka z zabawkami, podciąga się rączkami do krawędzi, klęka przed nim i wyciąga sobie zabawki z niego

ale numerant z niego

Dzisiaj spał od po 20 do 7, szok! Aha zapomniałam się pochwalić, że w piątek wypiłam pierwsze piwo od marca zeszłego roku

dobre było ale jakoś tak bez szału i myślałam, że nabzdryngolę się nim na maxa a to tylko tak leciutko zaszumiało przez chwilkę ;P
Beti - ja planowałam karmić rok ale wyszło inaczej, widzę że nic z tego cycka już nie wynika, to że chodzę do pracy też temu przeszkadza, bo w tym czasie nie karmię i ja już też nie odżywiam się tak jak powinnam (w pracy nie mam czasu na jedzenie) i podjadam jakieś śmieci, witaminy dla karmiących mi się już skończyły, także... teraz młody już śpi i nie dałam mu już po butelce cyca. Zobaczymy jak będzie rano, jak będą pełne cyce to dostanie a jak nie to nie

Daję Bolowi rano mleko jak się obudzi, potem kaszkę z owocami (ale tej kaszki to jest może z 1 łyżka, większość owoców), potem mleko koło południa, obiad, deser (bezmleczny) i mleko na kolację. Wcześniej jak dawałam cyca to butelkę tylko na noc i zdawało mi się, że ma za mało mleka bo z cycka już mało pił, dlatego zaczęłam się zastanawiać czy nie przestawić go na mm. Wydaję mi się, że nie trzeba dawać kaszek, chociaż mają też dużo potrzebnych składników, zależy od ogólnego jadłospisu dziecka. Wielozbożowe, manna są potrzebne na bank.
marttini - ale miałaś "wakacje" pewnie jeszcze jedne wakacje od wakacji by się przydały co? ;P ale fajnie, że dzieciaki odpoczęły od spalin miastowych. Z pracą współczuję

i łączę się w bólu... Bartuś już duży facet - usamodzielnia się - i dobrze bo będzie Ci łatwiej i źle bo to przecież malutki syneczek mamusi ;P Mi też wypadały włosy baaaardzo mocno i długo, chyba ze 3 miesiące. Zakola były że hoho. A teraz odrastają mi takie knypki małe, wyglądam jak czubek :/
anulka - zimę w gondoli? szczerze, to nie wyobrażam sobie 10 miesięcznego dziecka w gondoli... czas wyjąć spacerówkę

gratuluję raczkowania na plecach ;P
Izuniek - próba z gondolą? Tzn? czy chodziło CI może o spacerówkę?
zawalka - nonono, ale Jaśko pospał

Rośnie chłopisko! Ja sama nie mogę uwierzyć, że Bolo już taki wielki a jeszcze nie tak dawno miał 3kg :/ Witaj w klubie Zwichrowanego Kręgosłupa :| Wpadajcie kiedy chcecie

A foty już mam zgrane na kompa, mam nadzieję, że lada chwila będą dostępne

My kasę dawaliśmy na 2 spotkaniu, zależy ile ich będziesz miała - myślę, że na ostatnim daj.
Madzioszka - brawoooo za pełzakowanie

a jak tam kity? przerzedziły się? Uładziły? :* 5-miesięcznej kudłatej ;P
anias - ależ normalnie żal mi tyłeczek ściska, że nie mogę tam z Tobą posiedzieć na piachu z Bolem

ale by się z Nadusią ładnie bawili razem

jak najwięcej słonka życzę!