reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Witam sie wczesna pora:)

Emri super ze maly tak fajnie zniosl zlobek:) a gdzie go zapisalas?

Paula powiedz mi czy w Twojej okolicy jest fotograf jakis? musze foty wywolac a na miasto niechce mi sie jechac a wydaje mi sie ze byl:p

reklama
Dzieki:) no to chyba bedzie mus tam isc bo z moja panna nie moge chodzic daleko bo wczoraj musialam ja nosic a wozek pchac bo spiaca byla. Ostatnio mam stresa jak mam ja usypiac straszna zadyme wtedy robi eh:(

Emri - tak się bałaś jak Filo zareaaguje na nowe miejsce i osoby, a tu niespodzianka, że hej! Będzie najmłodszym szefunciem żłobka! :) Mam nadzieję, że i my będziemy mieli takie pozytywne odczucia...
Katoryba - pogadam z moim ślubnym, czy chce poznać osoby, z którymi się widuję hihi i może zrobimy faktycznie zjazd w tym samym dniu co Vii ;)
Bolcio szybko zacznie kurs na prawo jazdy z nową wykładziną hihi

la:-) Na fotojokerze łatwiej :-) jak masz 100 zdjeć to nawet teraz promocję mają :-)

Emri :-) Opis wizyty w żłobku tak pozytywny - że zaczęłam się zastanawiać do jakiego dziecięcego raju zawędrowaliście :-)

Katoryba :-) czyli to miejsce jest przeklęte :-D skoro tak często ludzie się wymieniali :-) A tamta babeczka zamiast być wdzięczna że za nią wysłu****esz :-D To wiesz chce Ci pokazać że zazdrości Ci tego że masz jeszcze nerwy ich wysłuchiwać :-)

Madzioszka - co do krwi - obserwuj :-( potwierdzam jak i Martini - może coś do noska wstawiła? Nasze panny wszystko muszą językiem sprawdzać :-) to może twoja chciała powąchać :-)

hejo,

emri - super sie czytalo opis pierwszego dnia w zlobku, to mnie tez pozytywnie nastraja do poslania majki do zlobka, bo oczywiscie moja mama i tesciowa sa na nas wielce obrazone i zdegustowane ze chcemy 7 miesieczne dziecko do zlobka wyslac...

gogoja - ja tez mam teraz pania krysie ;) ja dzwonilam wczesniej i kazala mi zadzwonic po porodzie, jeszcze ze szpitala i sie umowic na konkretny dzien. a pediatre mam na zaciszu biegalska. poki co sie nie wypowiem bo widzialam ja tylko 2 razy ale przynajmniej wizyta patronazowa w domu byla ;)

a my mielismy wczoraj powtorke z soboty :/ caly dzien dziecko super a wieczorem zasnac nie mogla. 3 godz usypiania :/ strasznie nerwowa byla i sie nie mogla wyciszyc. nie wiem czy to nie kolki :/ oby dzis nocka byla lepsza...

reklama
Do góry