reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

hejko;)

sto latek dla Dawidka i Bolcia ;) chłopaki rosną jak na drożdżach ;)

zawalka, katoryba powiem tak fajnie jest bo jestem jeszcze w miarę niezależna i mogę sobie pospać ;) ale z drugiej strony jest mi już ciężko chodzić i męczy mnie ta ciekawość kiedy już to nastąpi ten wielki dzień ..... w sumie się nie boję samego porodu bo jakoś nie mogę sobie tej sytuacji wyobrazić i nie wiem czego się bać ...

zawalka myślę że kawka i dobre ciasto o tej godzinie w zupełności wystarczy ;) ale to moje zdanie ;)

emri zazdroszczę wyjazdu ;) zdjęcie Fila super jak stoi tak na pewnych nóżkach ;)

madzioszka mam nadzieje że mój maluszek też będzie znosił dobrze mamusiowe wyjazdy ;)

paula jak się czujemy w dwupaczku ? skurcze dokuczają jeszcze?

nareszcie wszystko mam łóżeczko złożone( ile przy tym śmiechu było i różnych koncepcji) , wózek też i nawet ubranka dla maluszka na wyjście ze szpitala przygotowane ;)

teraz tylko czekać ;)

a dziewczyny zapomniałam na śmierć wybrać położną .... może któraś na privata wysłać mi namiary na sprawdzoną nie chcę w ciemno wybierać ;)

przespanej nocki wszystkim życzę ;)

reklama
zawalka - chyba 17 jeszcze winobranie będzie trwało więc niech się goście przejdą po deptaku a potem obiad ;) a tak na poważnie sama bym miała dylemat, więc nie pomogę.
dziękuję za zaproszenie, na pewno skorzystam, co by mi dziecko na dzikuska nie wyrosło ;) no i mi towarzystwo ludzi też dobrze zrobi :))

Katoryba tak opowiedziałaś o osiągnięciach Bolcia, że teraz wszystkie chcą go oglądać :) a wiązanie na plecach jest tylko jedno? bo coś mi się zdawało że więcej. Niedobrze słyszeć że się Wam nie sprawdzają :(

Madzioszka - Beatka dobrze zniosła rozstanie, a Ty? coś się nie chwalisz :>

dziewczyny też bym wolała sobotę, gdyby chłop był w domu, bo co 2 dni laby to nie jeden :p szkoda że znowu trzeba cały tydzień czekać na tą niedzielę :/
z dobrych informacji dziś Domi znowu zasnęła przed 20 :D

Wlazłam jeszcze przed snem:) nadrabiam nieobecności:D

Zawalka a można wiedzieć:) W samym Krakowie to tylko nocowałam.a Jechałam do pracy i miałam dziś jechać ale mi odwołali i prawdopodobnie przerzucą na przyszły tydzień. Praca polegała na przejściu z kontrolerem relacji Żary - Kraków i spisanie kilku informacji z biletu;-)

E-v coś mi się zdaje, że ja gorzej to zniosłam chociaż nie miałam za bardzo czasu na myślenie. W pierwotnej wersji miałam dojechać do Krakowa i tam miałabym czas na zwiedzanie a wyszło inaczej. Najpierw się okazało, że jest 2 konduktorów zamiast jednego, później się zepsuł pociąg i czekaliśmy aż naprawią. W końcu się popsuł na amen i z IC przesiadaliśmy się do zwykłego pośpiesznego i tak zamiast o 19 to byłam o 21 okazało się, że zawalili z noclegiem i latałam szukać schroniska dotarłam tam kolo 23 padłam bo o 7.30 miałam pociąg powrotny i praca w pociągu. Tyle że przejechałam się za darmo pierwszą klasą:) Czyli nie miałam czasu na myślenie o B:) Mam nadzieję, że druga tura będzie mniej zakręcona.:)

cześć i dobranoc babki:)

- my się odstresowywaliśmy na dożynkach - nieźle było, Bartuś miał największą radochę...a mnie przynajmniej nie zaprzątały głowe głupie myśli.

brawo dla Dawidka i Bolcia:):):)

co tam jeszcze...Zawalka - wiesz co - my również jeszcze przed chrzcinami jesteśmy i nie wiem kiedy będą...pomysł z poczęstunkiem po chrzcie bardzo mi się podoba:) ale nie wiem czy to przejdzie, zależy skąd są goście...u mnie większość to przyjezdni i bez obiadku raczej bym ich nie puściła... w sumie wiesz - dobra herbata, kawa i ciacho w dobrej knajpce nei jest zła;0:):)

gogoja - przygotowana jesteś, że hej;) więc teraz tylko czekać z utęsknieniem:)
pluszaczek - gratulacje narodzin Julci - niech sie zdrowo chowa:)

Hej ho,

Zawalka - macie chrzciny w "Naszej" parafii hihi my byliśmy na nauka dobre 1,5h :/ były też rodziny z dziećmi, jakoś dały radę... Super, że wybraliście termin sobotni, msza trwa krótko, mało ludzi :) Jaśko jako jedyny bedzie chrzczony czy jeszcze jakieś dzieciaczki są zapisane? :) My mieliśmy po mszy obiad, a potem kawa i deser. Z racji, że lokal był na Sikorskiego, spacerek zajął gościom trochę czasu :) dobry pomysł, by się przejść po winpobraniowym deptaku, tylko żeby nikt się nie zgubił w tłumie hihi

Madzioszka - to następnym razem pozdrów Smoka ode mnie :p ja też chcę do Krakowa!!!
Katoryba - i ja już myślałam, by Was nawiedzić, ale wybiorę inny tydzień ;-) o dziwo nocne rozmowy były normalnym językiem prowadzone hehe
Gogoja - gratuluję mobilizacji w przygotowaniach ;) więc oczekujemy...
Marttini - Ty za dużo myślisz!!! Oby więcej takich miłych rodzinnych wypadów! :)
Vii - całusy dla Haniulki :-* i gratulacje dla Was z okazji rocznicy! :-)

Dzisiejsza nocka już ciut lepsza, z przerwą na wygłupy od 1:50 do 3... potem po 5 jakieś ciche spiewy były, ale olałam to :p i o 6:50 otworzyłam oczy, a Lena buszowała po łóżeczku. Jej czoło zaliczyło też głośny kontakt z zagłówkiem :p zero płaczu, ufff...

Miłego przy poniedziałku! :)

jeju nie zagladalam tu wczoraj bo myslalam, ze nic sie nie dzieje a tu tyle napisane:)

zyczonka spoznione skladam Lence i Bolciowi. no i 100 lat dla Hanii kochanej!!! a za zyczenia dla Dawidsona dziekujemy:)

vii i co byliscie w kinie na rocznice? my mielismy w lipcu i wlasnie na film poszlismy 3d pierwszy raz i mielismy niezly ubaw bo oczy nas bolaly i nie moglismy wysiedziec w tych okularach;)

e_v mowilam, ze wolne wieczory sa wspaniale:) pewnie juz sie przyzwyczailas;) a Domi to faktycznie jak polroczniak bo wazy kluska tyle co moj slodziak:)

katoryba Bolciowy klonik wazy jakos 7kg a mierzy 65cm okolo. no a Bolcio top faktycznie wymiata juz jak stary, siedzi sobie, na kolankach smiga... szal;)

Haniusi sto lat!!! a dla rodziców gratulacje i życzenia kolejnych wspólnych szczęśliwych lat razem :*
a tak na marginesie to Hani już bardzo dawno nie widziałam :( mam nadzieję, że będziecie u Beti :)

hej lasencje

buziaki dla Bolcia, Dawida i Hani :*

Madzioszka - no ladna przeprawe mialas, fajnie ze W poradzil sobie caly dzien sam

Zawalka - no my mamy 11.09 chrzciny, nauki w jozefie byly niecala godzinke, ksiadz czul presje bo byli tez rodzice z dziecmi, ktore plakaly wiec on sam stwierdzil ze dlugo gadac nie bedzie. co do ubranek to mam poki co same dodatki ;) a sukienki brak, bo niestety do tej co mysza pozyczyla to chyba mloda nie dorosnie :/ a my obiad robimy w domu, tez tak na 10 osob. moze wlasnie zabierz gosci do domu na kawe i ciacho a najwyzej pozniej obiad w knajpie

e_v ja tam kazdy dzien, jak M jest w domu, uwielbiam :)

my juz po spacerku, goraco sie zaczelo robic i wrocilysmy. mloda miala masakryczna sob. nie mogla usnac i byla potwornie tym zdenerwowana, zasypiala na 10 min i cos ja wybudzalo i tak przez ponad 3 godz. za to cala niedz zlote dziecko. jak zasnela o 20 to obudzila sie o 6! az sie juz stresowalam co tak dlugo :p zakupy w weekend udane, sukienka na chrzciny jest i jeszcze druga sukienka, spodenki i torebka :)

milego dnia dziewczyny :*

aaaa laski moze macie jeszcze jakies znajome w ciazy albo ktoras z ciezarowek potrzebuje podkladow poporodowych, bo mam 3 paczki

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry!

Cóż za piękna pogoda nie pogadasz:)

Najlepszego Hani:)

Beti czemu mówisz, że klonik:>?

Zawalka dziewczyny maja rację przejdziecie się po deptaku w sam raz będzie dodatkowa atrakcja:)

Paula, Gogoja Pani osławiona Krysia:) 607770720

Marzena trzymaj dla drugiego dziecka;p a poważnie to ile ich nakupiłaś:>?

Do góry