reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Pluszaczek gratulacje :))
Izuniek buziole dla Lenki :* ale rosną te nasze panny i kawalerowie
Marttini fajno, że już wróciłaś :)

co do spacerówek to my już też od 2 tygodni zamieniliśmy gondolę, mała cały czas się podnosiła i marudziła, teraz w spacerówce przeszczęśliwa, tylko ja się jakoś przestawić nie mogę ;p

reklama
Juhu,
Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikend :) huraaaa :) cieszę się ogromnie :) ale pewnie szybko zleci, bo jutro reklamacja u fryzjera i sprzątanie + ogarnięcie piwnicy a w niedzielę przychodzą rodzice i siora z rodziną na obiad... ale ciszę się chwilą i świadomością, że jutro zrobię Bolciowi śniadanko :)

marttini - do sąsiadek panowie przed pracą pewnie odstresować się przychodzą ;P

Lecia 5 miechów... nie wierzę... buziaki :*

pluszaczek - gratulacje! tak ciszaczem urodziłaś, że nawet się nie zorientowałyśmy ;P

Beti - no to super z wózkiem wyszło! szkoda, że nam nie dali nowego stelaża :/

anulka - fakt za tą kwiaciarnię to mega wielki koszt wyszedł... chyba, że to jakieś złote róże ze specjalnej hodowli ;)

gogoja - też słyszałam o tej pełni... kuzynka położna potwierdzała :) ciężko CI już? chciałabyś już urodzić czy jeszcze możesz pochodzić?

witam sie wieczornie,

pluszaczek - gratulacje, niech zdrowo rosnie :)

katoryba - tez sie ciesze ze weekend :) choc wiadomo twoja radosc pewnie wieksza

martini - no no super towarzycho masz :) a tylko panie tam pracuja czy panowie tez? ;)

beti - dzieki za info o naukach chrzcielnych, juz za nami, dziwnie bylo tak zostawic dziecko z mama...potem lecialam jak szalona do domu :)

mnie dzis majka przestraszyla. pierwszy raz mi zwymiotowala. oczywiscie wpadlam w panike. dobrze ze chwile pozniej przyszla polozna i mnie uspokoila. no i mloda wazy juz 3,720 moze za tydz bedzie 4 kg :)

no a laktator mnie chyba przerosl :/ zrobil mi sie od niego taki jakby krwiak wokol sutka i boli teraz. nie ma to jak troche techniki i sie czlowiek gubi :/

milego wieczoru no i weekendu :) ja sprobuje jutro poszukac jakis ciuchow na chrzciny hihi :)

pluszaczku gratuluje córci! piekne imie wybraiscie-a jak starszy brat przyjął młodszą sis? ;) trzymam za was kciuki!

marzena ładna waga oby tak dalej i by krwiaczek szybko schodził

katoryba ale radosc z twojego posta! obys miała szybko wekendy z idylla domową!

Hej ho,

Pluszaczku - gratulacje!!! :-) Niech rośnie piękna Julia :) a dokładnie kiedy przyszła na świat? :>

* a propo chrupe kukurydzianych - Lence one nie podchodzą, za to kawałek słodkiego biszkopta do ręki - super!
Beti - dawałam herbatkę, gdy już zaczynała marudzić. Pozostałe pobudki zamieniały się w szybkie zaśnięcie po ułożeniu jej na boczku i przykryciu. Super załatwienie sprawy z wózkiem!
Dziś niestety noc już nie była piękna. O 1szej coś jej się chyba śniło, bo zapiszczała, więc dałam smoka. Potem o 4 się obudziła na śpiewy, wypiła herbatk, kilka razy ją układałam zanim przysnęła. Tradycyjnie o 6 się obudziła i nie wiedziała czego chce, do 7:30 walczyłam z nią, bo ziewała na potęgę, ale nie potrafiła się wyciszyć. Wkońcu wypiła kaszkę o smaku morelowym (!) i kimnęłyśmy obie. O 9 mnie wybudziła marudzeniem i do teraz chodzę zakręcona, lekko zła i mega śpiąca...
Paula - trzymaj sie ;-)
Gogoja - lada dzień ;-) tylko który dzień z najbliższych hihi
Kordek - ucałuj Zuzankę na te jej skończone 5 miesiączków! :)
Katoryba - oby każdy Twój post był już taki optymistyczny! :)
Marzenka - oj przybiera ciałka Wasza modeleczka :-) czyżby się przejadła maminym jedzonkiem?:p A do odciągania chyba się porządnie przyłożyłaś skoro krwiaczek powstał, zniknie, oby szybciutko ;-)
Vii - fajne prezenty :) a Hanik za inne rzeczy się podciąga?
my za tydzień będziemy świętować rocznicę :p tylko narazie nie mamy pomysłów jak...

Witam sie i ja;)

Zaraz wybywamy na dzialeczke;) Pogoda jakas dziwna niewiadomo jak to sie ubrac;)

izuniek dajesz kaszke do picia? jak mieszasz? ile dajesz tej kachy do butelki?

Katoryba buziaki dla Bolcia za te 8 miesiecy;)

Jaaa, Bolinku - sto lat! :-* :-* :-*

Karolq - ja na 150ml dałam dziś dwie miarki kaszki i trzy mleka, bo za gęstej to Lenka nie wypije, leniwiec mój... :) zresztą ona się dopiero musi przekonać do kaszek :p Tej na dobranoc nie chce, może jej smak jabłka nie odpowiada...
Vii - to masz rację, jak ona ma takie zagrywki do podciągania się, lepiej opuścić materac niżej ;-) O kasie nie wspomnę, i też opcja "kino" się przewija w myślach...

Hejo! My już w domu, a szkoda, bo było bardzo sympatycznie:) O dziwo Filo nie narzekał na nowe miejsce, wszystko i wszystkich przyjmował z uśmiechem i piskiem szczęścia:) Pozwiedzaliśmy trochę, zaliczyliśmy skalne miasto w Czechach, super wyjazd:) o chwilę gdzieś się gubliśmy, błądziliśmy, śmiechu było! Ale tak to jest jak oprócz małego mężczyzny same baby w aucie:) Łącznie z nawigacją, któa prowadziła nas przez piękne polne drogi i gęste lasy:) A po powrocie do sprzątania, bo J pomalował kuchnię i trochę są pochlapane płytki...

Bolinko sto lat, chłopie!!!

pluszaczek - przede wszystkim gratulacje!!! niech rośnie zdrowo :)
co do chusty to nie jestem specjalistką tutaj :) zgapiłam od dziewczyn :p a kupiłam taką dokładnie NATI -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA, OKAZJA!! (1771864884) - Aukcje internetowe Allegro
niby lepiej jest używaną ale cierpliwość straciłam czekając na okazję i kupiłam nową ostatecznie :)
Paula - nie wiem czy wiesz ale jesteś teraz na tapecie i powinnaś się meldować nam tutaj, bo inaczej się martwimy!!! :)

Boluś buziol wielki!!! wow 8 miesięcy - to jest wiek poważny!

reklama
Hej
Witam się i ja :-D to kto jest w kolejce na porodówkę :-) Pluszaczku widziałam na GG opis :-D Ale i tak gratuluje :-)

A u nas Eli przewraca się, je słoiczki :-) woli zupki niż owocki. Przenieśliśmy się do spacerówki - przez akcję przewracam się i już mi nudno w gondoli :-D U koleżanki Katoryby podpatrzyła Bola.... I teraz kombinuje podnoszenie tyłka :-)

Vii - co do butków- to na początek nie ma co szaleć :-) Polecam skarpetki antypoślizgowe :-) U nas Miki biega po domku w skarpetach z podbiciem skórzanym :-) A dla Eli mam kolekcję skarpet z absem :-)

Pozdrawiam i obiecuje poprawę :-D

Ostatnia edycja:
Do góry