reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

A ja w ogóle na skróty pójdę

Chorym dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia- bez antybiotyków-szpitali...

A mamuskom chcącym sobie dorobic ja tez nie pomogę :(
Zostaje szukac po necie albo miec fajny pomyskl na swą działalnosc nie wymagająca sporych poswiecen. By miec czas dla rodziny :)

A od siebie dodam że Lila spi od 17:15... Zobaczymy jak długo...Miałyśmy sapcer w deszczu-grad-lekko zdziwiona była ale chyba jej się podobało :) bo szybko usneła i tak krążyłam po zaciszowskim lesie z 1,30. Bez tel i zegarka :) i czas szybko zleciał :)

Pozdrawiam

reklama
Dolcia no nareszcie:D Witamy w domu! Cudny synuś:)

Izuniek, współczuje choroby co powiedziała pediatra?

Katoryba jak u Ciebie?

Oleczka nie ma to jak wyrwać się bez ograniczaczy:) bardzo dobrze żeś zostawiła telefon. Czasem trzeba mieć czas tylko dla siebie.

reWitam

po wizycie u pediatry - OK. Osłuchowo dobrze, ale to zasługa kropli do inhalacji, w piątek zobaczymy jak wypadną oskrzela bez takich działań. Antybiotyk bierzemy, inhalacje powoli wycofujemy...
Madzioszka - jakoś ucieły się jej osobiste wycieczki po Nas :p Pewnie w duchu szalała, że nie posyłamy już L. do żłobka...
Minesota - z ciekawości, jaki antybiotyk u Was? :p U nas był Sumamed, Zinnat, a teraz Klacid :p (i coś w szpitalu, ale nazwy nie pamietam)
Dolcia - Witajcie!!! :-*
Karolq - można składać podanie w ciągu roku o żłobek, jak będzie miejsce, przyjmują :)
Vii - finanse, czyli jedna pensja bez dodatków, zasiłków itp. :/ pozostaje mi bawić się w skąpą księgową...
Łączę siły z Mamuśkami choruszków!
Orientuje się któraś co w sytuacji, gdy na wychowawczym zajdzie się w ciążę?:p

Spokojnej nocy!!!

Heko:)
Dolcia gratulacje!

Izuniek ciesze się, że Lenka już nie idzie do żłobka:) Wiem co czujesz, u nas było to samo, z dnia na dzień zapadła decyzja. Rodząc malucha na wychowawczym masz normalnie macierzyński przez tyle tyg. ile tam przypada, od nowego roku ma się wydłużyć, a potem znowu wychowawczy. Na dwójkę dzieci nie może przekroczyć 6 lat i musi skończyć się przed ukończeniem 4 roku życia młodszego dzidziusia:) Inaczej jest przy niepełnosprawności, wydłuża się wszystko, ale to nie ma co pisac, bo Wszystkie nasze dzieci muszą być zdrowe!

Dla chorowitków dużo zdrówka! A na marginesie to Filcio cały dzień był marudny i od popołudnia ma 37,6...A ja wyżalę się jeszcze, bo czeka mnie kanałowe leczenie:(((((((((((

reklama
Dzięki za wszelkie miłe słowa!!

Dolcia gratulacje!!! Jak poród?
Zdrówka życzę dla wszystkich chorowitków!
Dziewczynki może jakieś spotkanie? ;) Wróćmy do tematu.. ;-)

vii co z naszym spacerem w końcu?

buziaki:*

Do góry