reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
No i mamy pierwszy śnieg :-)

Mam nadzieję że świeta też będą takie.

Ja ciągle podaje małej leki ale mam wielki problem bo ona wszystko wypluwa albo po chwili wymiotuje . Może żle podaje a daje jej strzykawką tylko flegaminę w kropelkach na lyżeczce i też jej nie pasuje . Może ktoraś z Was zna jakies cudowne sposoby na podawanie leków takiemu maluszkowi ?

Zdrówka życzę wszystkim bo to teraz najważniejsze :-D

dzień dobry:)

Pogoda sie zimna zapowiada:) Doczekaliśmy się w końcu. Ciekawe czy to takie jednorazowe opady:)

Cosa strzykawką w sumie najlepiej jest. jeszcze jakby ją chwyciła to było by bosko a nie możesz jej przemycić leków podczas karmienia? Może dziewczyn będą ,miały jakiś konstruktywn0y pomysł bo ja nie mam pojęcia jak to zrobić:)

Pozdrawiam i ciepłego dnia:)

kurde czy ten snieg nie mogl poczekac do wigilii zeby spasc :/

siw@ - ciesze sie ze espumisan pomogl, nam gripewater w ogole nie pomagal...a co do poduszki to ja chyba przez 2 tyg uzywalam a potem bylo mi niewygodnie, chyba za niska jestem ;)

izuniek - no jak pozwolenie na wyjazd to znaczy ze lepiej :)

a mnie chyba cos rozklada :/ musze sie dzis naszpikowac tabletkami. no i dzis wielkie pakowanie, ciekawe czy sie zmiescimy ze wszystkim do auta ;)

Zima zima zima, pada pada śnieg :)

Oby tylko zaraz nie stopniał!

cosa - ja dawałam zawsze strzykawką taką dołączaną do lekarstw albo do ibum. Mały nie miał z tym problemów nigdy, więc nie wiem jak jeszcze możesz to podać inaczej. Może jak karmisz to przerwij na chwilę podaj lekarstwo i zaraz znowu powrót to karmienia.

Miłego zimowego :)

Hej ho zimowo :D:D:D Ale mnie zaskoczyła biel przy otwieraniu żaluzji :p

Lepiej to nie jest z L., bo chora nieustannie, furkotanie bez zmian, w pt do kontroli przedświątecznej i dostaniemy skierowanie do pulmonologa, by się wypowiedział, czy to aby nie astmatyczne :(

Wczoraj zaliczyłam wieczór bez dziecka, byłam na pracowniczej Wigilii :D choć trochę świąteczniej mi w serduchu :)

Siw@ - ja też używałam rogala, gdy starałam się piersią karmić, potem mąż korzystał, gdy karmił Młodą butelką :p Teraz rogal siedzi schowany w łóżku... Mogłaś pytać, czy któraś (czyt. ja) nie chce się pozbyć :p
Cosa - my niestety nie mamy problemów z przyjmowaniem lekarstw, na sam widok strzykawki Lena otwiera buzię...
Marzena - wbrew pozorom, wszystko zmieścicie ;) Logistyka pakowania hihihi powodzenia! ;)

Izuniek to ja jestem chetna na tego rogala jak on tak zachwalany podaj tylko cenę :)

Dzięki wszystkim za info na temat podawania leków będe probować choć widzę i tak marne szanse bo wszystko juz próbowałam :)

izuniek ja tez otworzylam zaluzje i doznalam szoku:) ale tak pozytywnie:)

co do poduchy to ja mialam duza ale maz na niej glownie spal;) do karmienia uzywalam poduch od kanapy ale juz od dawna na lezaco karmie.

madzioszka ale z Beci lobuz na zdjeciu;)

katoryba a Bolciu jak nie Bolciu jakos na tym zdjeciu nowym:) puszcza do nas oczko slicznie:)

reklama
Witajcie:)

Zostałam okrzyczana przez Katorybe, że nic nie piszę na forum, więc piszę:)

Jeszcze raz wszystkiego najpiękniejszego dla Bolinka i buziaki dla Dawidka:*
Czy Wasze dzieci też nie współpracują przy świątecznych porządkach? Nie moge nawet odkurzyć, bo ryk jest niemiłosierny.
Wczoraj Jachu po zakupach w Carrfour po prostu padł:). Zaczepiał papierem opakowaniowym w rolce Bolinka, a ten mu odpowiadał: "Ej". A szkoda, że nie widziałyście, jak oni książeczki "czytali":)

Obudził się. Lecę. Miłego dnia wszystkim:)

Do góry