hejka
vii przepis na bigosik: kapustę młodą poszatkowaną do gara zalewam rosołkiem, wodą (w zależności co mam), wrzucam ziarenka ziela angielskiego, pieprzu i listek laurowy wszystko duszę pod przykryciem aż będzie miękka kapusta jeżeli trzeba podlewam bulionem i mieszam. Jeżeli masz ochotę z mięskiem to kiełbaskę podpiekam z cebulą na patelni dodaje do tego przecier potem wrzucam to do kapustki, duszę razem wszystko jeszcze chwilkę doprawiam solą pieprzem i słodką czerwoną papryką i bigosik gotowy
zawalka super że impreza udana
mamusianoesi gratki za super babeczki

podziwiam cię że znajdujesz czas na pieczenie jeszcze
siw ja kilka razy kupiłam owoce z baby dream ale B. nie przypadły do gustu nic inne nie próbowałam
izuniek łącze się w bólu nie przespanych nocy ;/
co do picia mleka przed snem niestety B. bez mleka nie uśnie wiem że źle robię walczyłam z tym przez jakiś czas ale walkę wygrała niestety wygoda ;/
my do południa w domu się kisimy popołudniu jak jest cieplej to choć krótki spacer trzeba zaliczyć

A tak po za tym nic ciekawego, B. zwiedza wszystkie kąty w domu nie usiedzi na miejscu ani chwili, martwi mnie troszkę to że nie siada sam, z siadania od razu wstaje, nie przewraca się z boku na bok, nie raczkuje chociaż coś tam próbuje ale szybko się zniechęca. Porozmawiam z pediatrą na ten temat....
buziaki