reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

MamusiaNoesi - gratuluję sesji - odważna z Ciebie kobieta. Ja mam za dużo kompleksów, żeby w bieliźnie pozować. Powodzenia!

Zapomniałam Wam napisać, że piknik SR został przeniesiony na 23.06 - Dzień Ojca (sobota).

Dzisiaj Jachu leciał jak szalony przez pokój i upadł na nosek i po jakiejś minucie strasznego ryku zaczęła mu lecieć taka gęsta ciemnoczerwona krew z nosa. Ja w ryk, chciałam od razu na pogotowie dzwonić, ale na szczęście był P. w domu i zaczął mnie uspokajać i tamować krwawienie Jasia. Do tej pory ręce mi się trzęsą, jak sobie przypomnę ten widok.

reklama
zawalka - dziękuję, kompleksy jakieś też tam mam i boje się strasznie co z tego wyjdzie :D
biedny Jachu, ja jestem po kursie pierwszej pomocy przed medycznej a jak mi się Noemi czekolada dusiła to tak spanikowałam, że zaczęłam płakać i wołać mojego, robiłam co trzeba, ale mimo wszystko tak panikowałam. P. przybiegł szybko i się nią zajął na szczęście jej przeszło już sina była. Jak bym była sama w domu to nie wiem co by było. Na ratownika się nie nadaje w każdym bądź razie!

heja:) ja tez podziwiam za odwage mamusioneosi:) ale pewnie szczupla jestes, troszke photoshopa i bedzie rewelka! czekamy w kazdym razie na rezultaty z niecierpliwoscia!

zawalka ojojoj biedny Jachu. a jak tamowaliscie krwawienie? bo to chyba trzeba zimne cos do nosa przylozyc co? kiedys to niby glowa do gory ale teraz to raczej do odradzaja. sprobuj wyciagnac wnioski z tej sytuacji i moze uda ci sie nad emocjami zapanowac gdy cos sie przydazy kiedy indziej. ale oby nie:)

hej kobitki!
Witam nowe mamy.
Sporo mnie nie bylo-nadrobilam czytaniem lecz tylko bo odpisywaniem będzie trudniej.
Troche się działo u mnie caly czas na wybiegu- a jak jest chwila to teraz ogladamy serial na kompie-mocno nas wkręcił :) każd ą chwilę poświ ecamy na ogladanie :) taki nasz czas...
Mam nadziej e, ze troszku tęskniłyście :)

Buziaki dla was

Cześć! :)

W końcu się rozpogodziło, więc dziś idziemy na bardzooo długi spacer rodzinny :D
Noemi ząbki przestały dokuczać, mimo że dziąsełka nadal rozpulchnione ale chwila spokoju już od wczoraj. Buziaki miłego dnia :p :**

Oj ale wam dobrze :) Dziękujemy !

a mnie nawet ominął długi spacer rodzinny dzisiaj Noesia sama z tatą poszła :(, jak się wzięłam za mega porządki od rana tak sprzątam mieszkanko do teraz... krótka przerwa własnie na bb i na kawkę i lecę dalej bo do jutra nie zdążę z tym bałaganem :D

Witam
od 2 dni jesteśmy u moich rodziców i nie ma kiedy nawet zajrzeć na bb. Teraz Hania poszła z tatą po bułki do sklepu więc mam chwilkę. Przeczytałam Was ale już nie wiem kto i co. Współczucia wszytskim z powodu nieprzespoanych nocek i krwawiących nosków-aż mi się gęsia skórka zrobiła jak przeczytała....
Hania ostatnio ma aptety i jadłaby wszytsko co zobaczy do jedzenia. Jak jestem u rodziców to strasznie zazdroszę ludziom mieszkającym w domkach- tyle miejsca do wybiegania się dzieci- Hania tu ma jak w raju!
MamusiaNoesi gratulacje z powodu sesji! super sprawa. Kojarzę tą markę kiedyś miałam staniczek z tej firmy.
A wiecie coś o tym szafingu na Fabrycznej?Ktoś się wybiera?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry