reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
Witam

emri dasz radę! a zobaczysz jak odetchniesz z ulgą po obronie. Zupełnie nowa jakość życia:)

Tak chciałam wybrać się na baby szafing a tu nici z tego. Jesteśmy same z Hanią bo P. pracuje. Hania niedawno zasnęła i zanim się obudzi i dotrzemy tam to już będzie po wszytskim:( No ale może następnym razem się uda.
miłej soboty

i jak tam było na szafingu??
Hanka dopiero co usnęła jestem dziś wykończona a tu jeszcze trzeba zrobić plan obiadów i ogarnąć chatę

hey
ja byłam uwolnić ubrania po dzieciarni po synu wszystko mi poszło po córce zostały kiecki ale kilka i po niej pół szafy wymiecionej heheh ful ludzi było -córcia moja cierpliwa dała mi sie potargować i co nie co skorzystała też :)
emri,katoryba, nita, oleczka fajnie było przelotem chociaz spotkać
sallis dzieki za pogaduchy na plaży - boska twoja córcia w wydaniu plażowym :) robiąca babeczki latająca do dzieci-odważna istotka :)
vii jaka super kibicka!
czy pisałam że mój wariat syn biega? biega! wariatuncio nie wie co to przeszkody tylko i tarabani jak długa ;)
miłego wekendu!

Ja tez bylam ale doslownie 5 minut kupilam getry i spodniczke i zaplacilam uwaga! 3 zl;P hehe wiecej drobnych nie mialam i musialam uciekac. Ja niewiedzialam ze tak tanio mozna kupic;P

Oleczka Nita fajnie bylo sie spotkac choc Anita taka zabiegana ze pewnie nawet nas nie zauwazyla;P

Juhu,
My byliśmy - bodziaki i kurteczkę zakupiliśmy :) Wszysio za 16zł :)
Dawno nie pisałam ale śledziłam. Miałam troszkę zajęć - szyłam MT dla Wojcia siwej, robiłam kartkę ślubną, wizytówki na szafing i aktualizowałam z grubsza stronkę www. Powyższe do obejrzenia: BoBoLo
Mam zamiar wziąć się konkretniej za realizację nowych pomysłów. Mam zatem pytanie - macie może gdzieś po kątach pochowane (swoich, maminych, babcinych) smutne bo zapomniane tkaniny, materiały, skrawki, których chcecie się pozbyć? Chętnie przygarnę je i przetworzę :)

hej ;)

Zawalka jak tam Jasiowy katarek ?

Emri już widać światełko w tunelu ;) ja jestem w ciemnej .... ;p praca niby napisana ale wszystko stoi ;/

katoryba, szczesliwa, karolaq fajnie że zakupy udane ;)

katoryba, karolaq, oleczka miło było spotkać przelotem ;)

katoryba super pomysł fajnie robić to co się lubi i sprawia przyjemność ;) dostałam nawet twoją wizytówkę na szafingu ;)

Mi nawet kilka perełek wpadło w ręce i też pozbyłam się troszkę rzeczy B. My dzisiaj dzień z przebojami rano wstaliśmy za późno potem wszystko na ostaniom chwilę jeszcze nie było miejsca do parkowania, jak mi się udało w końcu to w ferworze wypakowywania zatrzasnęłam kluczyki i telefon w samochodzie ;/ potem ten szafing nie mogłam się skupić bo ciągle o tych kluczykach myślałam ... potem zakupy, kawa z koleżanką i wylądowałam dopiero o 20 w domu masakra ;) padam

reklama
Kasia moje gratulacje! świetnie że zebrałaś to wszystko do kupy i ruszyłaś z tym na poważnie! trzymam baaaardzo mocno kciuki za bobolo :D musi się udać :*
a i miętolka bym zamówiła :) bo mi się podoba baardzo :) pewnie D. nie będzie zainteresowana ale co tam - ja chcę mieć ;))
karolq albo się chwilę minęłyśmy albo ślepe nie widziałyśmy ;) bo byłam w tym czasie co oleczka i nnita.
szczęśliwa pogaduchy powtórzymy ;)
zakupy jak zawsze udane :) szukałam czego innego a nakupowałam coś całkiem innego ;)
wniosek mój taki, że za każdym razem lepiej to wygląda. a ceny są śmieszne - rzeczy w większości w super stanie a liczą po 1-2-3 zł/szt. a na końcu jeszcze od całości spuszczają i gratisy dorzucają. za pół darmo pełna szafa ciuszków :) ja tam jestem fanką tej imprezy i już się doczekać nie mogę kolejnej edycji :)
u nas nowości chyba nie ma, przynajmniej nie takich spektakularnych ;) bo w sumie każdy dzień to nowe umiejętności - zaskakuje mnie to dziecko na maxa! skąd ona to wszystko wie??? bystrzacha moja :*:*

właśnie sobie myślę że chyba na przyszły tydz rozpiszę sobie spotkania z Wami bo mi się zaległości robią - potrzebuję zobaczyć się z: Zawalką, Katorybą, Martini i Emri. To z tych pilnych. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam... Dziewczyny dajcie znać kiedy Wam pasuje.

zmykam, buziaki dla wszystkich

Do góry