reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Katoryba - ja mam trochę materiałow i u teściowej coś by się znalazło. U mnie zostalo jeszcze po szkole pochowane w kartonach ale chęci do szycia juz nie te co kiedyś.
Pytanie malutkie co do MT nr 5 Diabełek ile kosztuje u ciebie uszycie , bo ja nie mogę się zebrac aby uszyć materialy leżą wypelnienia też ale chęci brak.
Ja na bazar nie dotarłam niestety mała dała mi dziś popalic i zasneła dopiero 22 15

reklama
Hej
Ale mnie denerwujecie tym szafingiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też chce ciuszki za takie pieniądze! Moje olbrzymiątko wyrasta jak szalone a ja nie nadążam, lumpeksow też u nas nie ma za bardzo. Cholerka jak będzie następny dajcie znać tak z tydzień wcześniej, plisss.

katoryba- super sprawa, mam nadzieję że Ci się uda, bo masz talent i zacięcie artystyczne, nasz Miecio już przez Wojcia pokochany, już w dzień odbioru uciął sobie w nim godzinną drzemkę:)

Moje dziecię coś opętało, ostatnio była u nas Zuzka ( tak ta co kiedyś Wojcia podrapała ) i ona to właśnie mega niedobrę dziecię jest, i jej mamuśka do mnie że Wojtunio to taki grzeczny że ja nie wiem że dziecko mam, i od następnego dnia... masakra... jakby ktoś na niego urok rzucił, od 6 rano do ok.10 słyszę tylko buuu... i buuu... ktoś wie jak go odczarować???

Pozdro

Juhu,
Dzięki dziewczynki za kibicowanie. Dodałam jeszcze biżuterię i mam 3 nowe pomysły o których myślałam w nocy tak intensywnie, że nie mogłam zasnąć :)

siw@ - cieszę się, że Wojcio polubił Mietka a Mietek Wojcia :)

gogoja - współczuję akcji z kluczykami - miałam taką samą jak dokupowałam brakujące kafelki :|

sallis - Dominiczka to zdolniacha po mamie :) i nauczycielkę też ma najlepszą :)
co do wizyty to mnie możesz wcisnąć w jakikolwiek dzień o jakiejkolwiek porze :)

Bolo po przerwie basenowej dawał dzisiaj radę. Standardowo w basenie trzeba jęczeć - to już chyba nieodłączne, ale Pani instruktorka powiedziała, że wszystko robi jak trzeba tylko panikuje i stąd te jęki :)
Popakowałam się i wyszykowałam na spacer i co? i zeszłam na dół a potem do góry. Świetnie, że zaczęło padać...

Katoryba zamawiam 2 kartki na slub dam ci dane jutro;) musze znalezc zaproszenie;;) Bizuterie tez z mama chetne tylko kolory chyba nam nie pasuja na zamowienie tez robisz? i za ile;P

Katoryba ta biżuteria jest śliczna!!!!zdolniacha z Ciebie! a ja jestem ogromną fanką kolczyków także proszę napisz po ile masz te cudeńka
My dziś dopołudnia na spacerku w skansenie byliśmy a popołudniu pokłociłam się z P. i zapowiadają się "ciche dni" i generalnie lipa:( jedyne co z z tego dobrego że w nadmiarze emocji umyłam szafki w kuchni.... ehh nie mam już na nic siły

hej ho,

przeczytalam na szybko i niewiele pamietam

marttini - trzymajcie sie bezskurczowo

katoryba - tak jak juz ci pisalam, gratki i zbieraj zbieraj wiesz na co :p

out - 3mamy kciuki za niuncie

sallis - matko jakas ty "zajeta spotkaniowo" :)

my nad morzem, pogoda w sumie fajna :) pierwszy dzien bylo tylko troszke chlodno a tak to przyjemnie, choc co 2godz sie zmienia i zaczyna wiac mocniej no ale M juz zdarzyl sie przypiec ;) Majcia kochana, rozsmakowala sie w rybkach ale i goferek smakowal ;) stala sie teraz mistrzem w siadaniu z kazdej pozycji i ciagle jestem w szoku jak duzo rozumie co sie do niej mowi i o co ja prosi! fascynuje ja plaza i zabawa kamyczkami. tylko cos sie ostatnio denerwuje jak ja klade na plecy i chce pieluche przebac... no ale nie mozna miec wszystkiego ;)

reklama
ja na sekundkę...
Sallis - ja również póki co każda pora i dzień gra jak ta lala:) nigdzie się nie wybieram:)
Katoryba - bosko, że się zdecydowałaś@!@@@ i we mnie masz wiernego kibica!!!!!mogę "podszepnąć" jeszcze komuś - wieści się rozniosą:):):)
Out - ściskam....

- a mnie dobijają skurcze;/ musiałam odstawić fenoterol i teraz tylko no-spa została, a boli coraz bardziej...ech no nic - taka kolej rzeczy, ale łażę jak pokraka, dzidziol nisko - pogoda senna a mnie nosi, wszystko bym chciała zrobić już zaraz tu i teraz!!! i nerw mnie bierze, bo ciało łapie zadyszkę a dzieciarnia przy takiej pogodzie jakaś również "miałcząca" i jakoś wszystko na nie ostatnio...jak ja to wszystko wytrzymam????; normalnie napiłabym się wina ooooooooo :szok:

Do góry