reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Yvonne - przechodziłam tą samą drogę, na szczęście nikt nie robił mi uwag na ten temat. Zresztą najważniejsze było, żeby dziecko było najedzone i szczęśliwe ;) a na Zimnej mieszka moja kuzynka z rodzinką ;) znane tereny hihi

reklama
to jak będziesz odwiedzać rodzinkę to zapraszam na kawkę:)
a mi dzięki Bogu też nikt nie robił uwag na temat tego, że nie karmię piersią. sama siętak nakręciłam, bo bardzo chciałam. ale najważniejsze, ze dziecko najedzone i zdrowe:)

majeczka mis ie zdaje, ze 6 miesiecy to zdecydowanie za wczesnie na dentyste:) co najwyzej doktor powie jak pielegnowac jame ustna ale to samo mozna znalezc w necie. a dziecko i tak tego nie pamieta. roznie slyszalam, jedni mowia, ze po pierwszym zebie isc, inni, ze po roczku a inni, ze po 1,5 roku. ja bylam raz z musu z mlodym bo ukruszyl zeby. pani doktor mila i kochana ale on nie chcial w ogole buziz otworzyc ani nie dal sobie zbytnio zajrzec, a chodzilo o jedynki. co dopiero jakies dalsze:) na kontrole pojde w tym roku na pewno:)

izuniek oj ja tez sie wybieram i wybieram do dentysty:)

yvonne gratki dla malutkiej za 9 miechow!!! piknik jest co roku organizowany dla par w ciazy i dla rodzicow z dzieciakami na terenie szpitala, sa przekaski, grill, zabawy dla dzieci itp. tak sie zlozylo, ze w tym roku razem z dniem ojca sie to odbywa:) chyba od 11-14

ano właśnie. a w którym to miejscu? tam przy porodówce gdzieś? jeśli będzie pogoda to się wybierzemy. coś przynosić ze sobą, jak to wygląda jeśli już uczestniczyłście w takim pikniku. dużo ludzi przychodzi?

kolo tego baru "pigula", blisko porodowki. jedzenie w zeszlym roku bylo normalnie zapewnione, probki dla dzieci kosmetychow i mleka byly, zespol gral i byly zabawy dla dzieciarni

a to dziękuję bardzo za informację. jeśli tylko pogoda dopisze to się przejedziemy:)
dziś moja mała chodziła popołudniu i zawodziła, wiec sprawdziłam stan uzębienia, górna lewa jedyneczka prawie na wierzchu, a dopiero kilka dni temu jej prawa dwójeczka się wybiła.
ładnie zasnęla od razu po kąpieli po mleczku i mam nadzieję, ze pośpi dziś ładnie, bez kręcenia się i budzenia.

Witam!
Naskrobałyście- ciężko was nadrobi więc ja tak ogólnie

Witam nowe mamy- szybkiego zaklimatyzowania nas...
yvonne- zgrzeszyłaś z tym najnudniejszym sportem :szok: tak się składa że ja go uprawiam i go uwielbiam. Może twierdzisz tak- dlatego że ogladanie owszem może nudzi ja nie ma ciekawych akcji ale jak się gra to jest co robic :-D
katoryba-coś się święci (uczyc ustaw-bleble)
beti-D. dał radę na cwiczeniach i teraz śmiga- taki był cel i osiągnięty-Najważniejsze
madzioszka- witamy po przerwie :-)

Udanego spotkania na grilu SR.
My będziemy się urodzinowac- u mojego brata i babci razem. Ważne bo brat 18 a babunia pełne 70. STO LAt
A w niedziele Lilki urodzinki robimy dla rodzinki- by pogoda dopisała:-D
Pozdrawiam

reklama
Do góry