reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

szkoła jest bezpłatna, ale mile widziana jest opłata cegiełkowa dobrowlona;)
czekaj aż Ci strzałkę odpuści, moze zajęcia prowadzi. powodzenia:)

reklama
są o różnych porach. są tez i popołudniowe zajęcia i w cioągu dnia. oczywiście tatusiowie mile widziani:) niestety ja za późno zadzwoniłam i nie było szans na popołudnie, a tylko tak mężowi pasowało, więc chodziłam sama:/ zajęcia są 2 razy w tygodniu.

Hej ho poweekendowo,

pogoda była wspaniała, Lena zaliczyła kąpiel w baseniku na podwórku, najadła się porzeczek, malin i truskawek :)
Ja trochę słońca złapałam, ale niedzielę spędziłam z chusteczkami przy boku, bo chyba jakiś alergen mnie dopadł i woda mi z nosa non stop leciała :/ po powrocie do ZG objawy minimalne, tylko o poranku :p

Miłego na dziś ;)

Hej hej

Witam po dlugiej nieobecności, ostatnio nie mam czasu na nic:)
Weekend w Zielonej:) Byłam na panieńskim u przyjaciółki, zaliczyłam X-Demona i nie wiem czy tam chodzicie czasem ale ja mialam wrażenie że co poniektórzy tam przychodzący mają już... wnuki:D a mi się wydawało że ja za stara jestem na takie imprezy.

Wojtuś jest grzeczny i kochany ale ciągle trzeba go czymś zajmować, dobrze że jeszcze się nie separuje i do każdego się uśmiecha, i do każdego pójdzie to przynajmniej czasem ktoś mnie w tym wyręczy:)

Czytania was nie dałam rady nadrobić, ale już postaram się być na bierząco, zaległe buziaki dla Jagody i Lili z okazji roczku oraz dla miesieczniaków Gabrysi, synka szczesliwej, Mai Marzenkowej i innych, których przez długą nieobecność tutaj jeszcze nie całowałam:)

Widzę że weselnie, ja w sobotę też się bede w Zielonej na weselu bawic u przyjaciółki:)

No to tyle miłego dnia wszystkim:)

o jak weselnie sie zrobilo:-)
ja 07-07-2012 ide na weselicho a takie moje małe pytanie ile teraz sie kasy wkłada do koperty ?
Mlodzi chca Kase a nie prezent i nie mam pomyslu na stawkę nie chce dac ani za duzo ani za malo a idziemy w 3 z Gabrysia oczywiscie :tak:
SIWA gratulacje dla Wojtka za 2 zabka i dla WAS na rocznicę ślubu :happy:

cosa daj tyle ile mozesz, ja nigdy nie rozpatruje tego w kwesti zeby nie bylo za duzo albo za malo:) ale taka fajna kwota na pare jest, tak uwazam, 500zl. jesli nie to poprostu mniej

kochane sluchajcie ile waszym dzieciom szly trojki? bo u nas mlody zaczal gorzej spac i po kilku takich nocach zajrzalam mu do paszczy i ida dolne a gorne nie wiem bo nie dal zobaczyc juz sobie:)

Ostatnia edycja:
Powiem szczerze, ze miałam podobny dylemat z kasą jak szliśmy na wesele do kuzyna w lutym. byliśmy dorżnięci na maksa, bo chwilę przed weselem zrąbało się nam auto. wydaliśmy wtedy na naszego gruchota 1000 zł. i maks mogłam dać 200zł. uważam , zę to takie minimum. teraz u brata mieliśy mniejszy problem, bo chcieli prezenty też wiec zrobiliśmy im prezent, i wyszło tak za ok. 400 zł.
pamiętam z naszego wesela, zę od mojej chrzestnej dostaliśy tylko pościel i też było dobrze. a od niektórych 100 zł. myślę, ze każdy wkłada tyle ile może, tyle na ile go stać. a jeśli młodzi patrzą na to ile kto dał to żal, bo co zaprasza się gości, zeby mieć więcej kasy? najlepiej wtedy nie robić wesela, bo raczej mało kiedy się zwraca;)

reklama
oj beti zęby potrafią iść długo :/ nam albo ta 2ka brakująca daje do wiwatu albo to już od czwórek jakieś pierwsze sygnały, ale tak samo kiepsko śpi :( a już było tak fajnie :(

Beti wysoką stawkę rzuciłaś ;) jak dla mnie oczywiście, ciekawa jestem jak reszta sądzi :)

uszka przebiłyśmy :))) pięęęęknie wyglada czorcik mój :*

Do góry