hej
Majeczko urodzinowe buziaki! słodkości:*
gogoja zdrówka dla Was!
MamusiaNoesi gratki i wielkie brawa za pierwsze kroczki
Madzioszkaa super, ze maluszka ładnie się posługuje szcztućcami. moja jak na razie to wie jak i co ale nie radzi sobie jeszcze z nabieraniem.
katoryba no to może teraz już tylko zgórki z tymi owockami u Bola.
karolq dobrze, zę już przechodzi. a najważniejsze, ze spać daje!
zawalka u nas na bajce to skupi się przez 2 minuty, a później jużnie. najciekawsze sa reklamy a szczególnie wiskasa, wtedy podchodzi do telewizora piszczy z radości i głaszcze kotka na ekranie.
no i tańce do każdej muzyki, a jak już zaczynają sieKiepscy to jest szał. gorzej jak muzyka się kończy wtedy jest jęk i protest, ze sie skończyło..
sallis no to ładnie się dziecie zasiedziało. dobrze, ze chociaż dłużej pospała
cosa buziaki dla Gabrysi z okazji ukończenia 10 miesięcy:*
a MT śliczny
vii i tak to niestety jest, człowiek pozbywa sie fajnych rzeczy, bo nie wiadomo kiedy będzie następnym razem potrzebne, albo nie ma gdzie trzymać, albo nie chce żeby niszczało, a później na nowo kupuje.. najlepiej to mieć w takim wypadku dzieci jedno za drugim

ale nie zawsze sie tak da.
Izuniek u nas obiadowo tak: ryż z kurczakiem carry z warzywami, zupa pomidorowa, tortilla z sałatką cesar, kotlety schabowe z ziemniaczkami i pierożki, ana weekend chyba wyjeżdząmy do Wrocławia, wiec nic nie planuję, ale jeśli pogoda nie dopisze ( co niestety jak narazie się zapowiada) i będziemy musieli zostać to pizza albo zapiekanka ziemniaczana, a w niedzielę to bym rosół zjadła..
Mała dziś niewiarygodnie wcześnie spac poszła, bo juz o 20 usiadłam po sprzątaniu tego bałaganu, który moje dziecko robi w zastraszającym tempie

mam nadzieję, ze to , że wcześniej poszła spać to nie będzie znaczyć, ze wcześniej wstanie.
Dziś jak mąż wszedł do pokoju o 7 rano to już hasała po łóżeczku,a le do 8 sie bawiła sama, a ja jeszcze kimałam. a jaka nieprzytomna byłam. ta pogoda chyba tak na mnie wpływa.
pozdrawiam ciepło i spokojnej nocki życzę. ja idę uprosić męża o masaż pleców, bo mam wrażenie jakby były z kamienia.
i jeszcze słońca od rana